Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πιέζουν τον Μουρμούρα να γίνει πιο μαχητικός !

Οι σκληροί της Συγγρού πιέζουν τον Μουρμούρα να αναλάβει δράση κατά της … κυβέρνησης. Μέχρι χθες ήταν παρέα με τους σκληρούς. Πώς έχει γίνει τώρα τόσο πειθήνιος και μαλθακός; Να τους τρίξει τα δόντια του για να καταλάβουν τι θα πει δεξιά! Αυτές και άλλες μουρμούρες ακούγονται ...


τελευταία στη Συγγρού για τον Μουρμούρα που τον θεωρούσαν καθαρό δεξιό και τώρα στην πράξη φαίνεται ολίγον … μέτριος! Γι’ αυτό και βγήκε πρόσφατα και αντέδρασε στους σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. 
Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς πρεσβεύουν οι σκληροπυρηνικοί και οι ραδιενεργοί της Συγγρού. Η αγωνία τους να διαφωνούν πάντα κάπου τους έχει βγάλει από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Αυτή ήταν και μια από τις εντυπώσεις που αποκόμισε χθες η Τρόικα από την συνάντηση με τον Σαμαρά. 
Δεν ξέρουν τι θέλουν στη Συγγρού και θεωρούν θλιβερή την πιθανότητα να πρέπει να … διαπραγματευτούν μαζί του τα νέα μέτρα που προβλέπει ο Προϋπολογισμός!

Στην πρόσφατη πάντως ενημέρωση που είχε ο Μουρμούρας από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου Κώστα Μητρόπουλο επεσήμανε με νόημα ότι είναι "άλλο πράμα η αξιοποίηση και άλλο η εκποίηση". Έδειξε τι θα πει δεξιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :