Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το ακούσαμε κι αυτό από τον Χατζηνίκ !

Χθες ο Χατζηνικολάου στον Real FM, χαρακτήρισε στρατηγικό σφάλμα της Μπακογιάννη να “ΦΥΓΕΙ” από την Νέα Δημοκρατία και συμπλήρωσε ότι όταν δηλώνεις στρατιώτης, οφείλεις να ...


μένεις στρατιώτης.
Δικαίωμά του θα ήταν να δηλώσει ότι αυτά είναι οι προσωπικές του παρασκηνιακές εικασίες (αν και τραβηγμένες). Δεν έχει δικαίωμα όμως να παρουσιάζει στη κοινή γνώμη μια εναλλακτική αντεστραμμένη “πραγματικότητα”, για να βγάζει αντεστραμμένα τα πολιτικά συμπεράσματα που ενδεχομένως συγκυριακά τον εξυπηρετούν.
Η κα Μπακογιάννη, ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος, το 40% της βάσης της ΝΔ (κατά τις τελευταίες εσωτ. εκλογές), εκδιώχθηκε με ελεεινό και καθεστωτικό τρόπο (με δήλωση Σαμαρά, ούτε όργανα, ούτε απολογία).
Ο κ. Χατζηνικολάου παίρνει αυτό το γεγονός και το ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, παρουσιάζοντας δήθεν πως ΕΦΥΓΕ, για να καλλιεργήσει έμμεσα την εντύπωση στη κοινή γνώμη ότι η Μπακογιάννη “ξεπούλησε” την ΝΔ, αφού έφυγε ενώ είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στρατιώτης.
Ο κ. Χατζηνικολάου δεν έπαθε Αλτσχάιμερ, απλά χρησιμοποιεί και αναπαράγει εναντίων της την πιο άθλια και κίτρινη προπαγάνδα της Συγγρού, επιχειρώντας όχι μόνο να “βγάλει λάδι” την ελεεινή συμπεριφορά τους, αλλά να τους βγάλει και καημένους που τους παράτησε η Μπακογιάννη!
Αλλά ας μη μείνουμε μόνο στην αντιστροφή της πραγματικότητας κι ας περάσουμε και στις πολιτικές στρατηγικές εκτιμήσεις του κ. Χατζηνικολάου:
Μπορείτε πραγματικά να φανταστείτε το μέγεθος της παραφωνίας μιας φιλοευρωπαίας φιλελεύθερης πολιτικού, να μας μιλάει με αντιμνημονιακά επιχειρήματα και να υπερασπίζεται δήθεν οικονομικές μελέτες (βλ Ζάππειο Ι & ΙΙ) που από την Τρόικα μέχρι το ΕΛΚ έκανε αρνητική αίσθηση η προχειρότητα και το θράσος;
Όπως και ο ίδιος ο Χατζηνικολάου δημόσια έχει παραδεχθεί, εδώ και 20 χρόνια η Μπακογιάννη διαθέτει ίσως τη πιο σταθερή πολιτική άποψη. Μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη πολιτικό να είναι αναγκασμένη από το αντιμνημόνιο να μετακυλάει στην επαναδιαπραγμάτευση και από εκεί να σύρεται σε μία συγκυβέρνηση στην οποία να ισχυρίζεται ότι ούτε συγκυβερνά, ούτε αντιπολιτεύεται(@!!###!);;;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ!
Η κα Μπακογιάννη αναδείχθηκε στην πολιτική από έναν κόσμο που εκτιμά τις αρχές που υπηρετεί πιστά εδώ και 20 χρόνια. Οι κωλοτούμπες της ΝΝΔ ταιριάζουν στους απαραχαιωμένους πολιτικούς της μεταπολίτευσης τύπου Ανδ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρά, από ψηφοφόρους που δεν τους εκτιμούν για την πολιτική τους σοβαρότητα, αλλά για τα προσωπικά τους μικροσυμφέροντα.

του Θόδωρου Αθηναίου // στον Αντίκτυπο

Δεν υπάρχουν σχόλια :