Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Που πας ρε Παπαδήμο; [δημοκρατία με ένα ευρώ]

Σας προκαλεί εντύπωση η διπλή ζωή της Νέας Δημοκρατίας; Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ του δρόμου; Άλλα λένε οι πολιτικοί φίλοι του Αντώνη, άλλα οι πολιτικοί σύμβουλοι (συνήθως στρογγυλεύουν τους αφορισμούς των σκληρών) και άλλα οι παραοργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, που λειτουργούν παρακρατικά. Δεν μπορεί να βγαίνει η ΔΑΚΕ και ...

να ζητά σοσιαλιστική επανάσταση και πλήρη αποκατάσταση του κρατικοδίαιτου καρναβαλιού που λέγεται «πανελλήνιος σοσιαλισμός»! Η χαρά του εργατοπατέρα δηλαδή. 
Η Νέα Δημοκρατία είναι φανερό ότι δεν στηρίζει την συγκυβέρνηση για να παραπλανά την κοινωνία και να αποκομίζει δημοσκοπικά οφέλη. 
Επειδή δεν μπορούν επίσημα να βγαίνουν στα κεραμίδια, βγάζουν τους συνδικαλιστές να «αντιστέκονται»! 
Να ζητάνε από καταψήφιση του Προϋπολογισμού μέχρι αποκήρυξη της «δοτής» κυβέρνησης Παπαδήμου, στην οποία βέβαια συμμετέχουν «συμβολικά»! 
\Προσέξτε ότι κάθε φορά που οι «επαναστάτες της δεξιάς» βγάζουν ανακοινώσεις ή στήνουν πρωτοσέλιδα, κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή στην Συγγρού. Επιδοκιμάζονται δηλαδή σιωπηρά! 
Τους δικούς τους ανθρώπους θα αποδοκιμάσουν; Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Απλά η χούντα της ΕΟΚ δεν επιτρέπει και στην επίσημη Συγγρού να βγαίνει στα κεραμίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :