Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αν ο Λαζόπουλος είναι Αριστοφάνης, τότε ο Παπαδόπουλος ήταν Περικλής !

Πως είναι δυνατόν να βάζουν στο ίδιο επίπεδο τον Αριστοφάνη και τον Λαζόπουλο; 
Όταν ο Λάκης είναι ο προστατευόμενος της διαπλοκής και εμπλεκόμενος σε τόσες πολλές αμαρτωλές υποθέσεις, πως είναι δυνατόν να το παίζει βράχος ηθικής ακεραιότητας; 
Σημειωτέον ότι αν ένας απλός πολίτης έμπλεκε σε μια από τις 


υποθέσεις του Λαζόπουλου θα σάπιζε στη φυλακή!
Αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη. γι’ αυτό και πέφτουμε τόσο χαμηλά, να βάζουμε στο ίδιο βάθρο τον Λαζόπουλο με τον κλασσικό Αριστοφάνη.
Αν ο Αριστοφάνης όμως πιάνονταν στο “Therapin” ή πιάνονταν με ναρκωτικά ή να φοροδιαφεύγει με ένα τεράστιο ποσό ή να έχει αυθαίρετα … τότε θα εξοστρακίζονταν και θα πέθαινε ατιμασμένος πολύ μακριά από την πόλη του.
Όμως ο Αριστοφάνης έκανε σάτιρα, ενώ ο Λαζόπουλος είναι καθοδηγούμενο όργανο της διαπλοκής που τον εξέθρεψε και τον χρησιμοποιεί για προπαγάνδα των κρατικοδίαιτων συμφερόντων της.
Μέσω μιας παραπληροφόρησης ενδεδυμένης τον μανδύα της σάτιρας και της δραματοποιημένης απόδοσης μιας τηλεοπτικής δικαιοσύνης, όπου απόλυτος άρχοντας είναι τα συμφέροντα που ενδεχομένως εκβιάζουν ή καλοπληρώνουν τον σάτυρο Λαζόπουλο!
Η δήθεν σάτιρα του Λάκη λειτουργεί ως ανεξέλεγκτος μηχανισμός κοινωνικού ελέγχου μιας χώρας που απελπισμένη αναζητά μια χαραμάδα φωτός, όταν τα πάντα έχουν καταρρεύσει. Οι μηχανισμοί τύπου Λαζόπουλου αποτέλεσαν ένα από τα σημεία που υποβοήθησαν στην υποβάθμιση της κοινωνίας σε χώρο ενός απέραντου πολιτικού καζίνου.
Η διαπλοκή ποντάρει στην χρεοκοπία της ελληνικής κοινωνίας και ο Λάκης επιβεβαιώνει την χρεοκοπία, μεροληπτικά, εξαρτημένα και βάσει του βαθμού δυσμένειας που αντιμετωπίζονται οι μη αρεστοί!

Ερώτηση: έχει άραγε φορολογηθεί για τα τεράστια ποσά που διακινούνται γύρω από τις εκπομπές του,  ο Λαζόπουλος; Έχει φορολογηθεί για τα δικαιώματα των εκπομπών του που πούλησε σε εκδοτικό οίκο; Έχουν ακουστεί πολλά λεφτά! Εκατομμύρια! Τι έχει αποδώσει στο κράτος; Ας μας πει για να μην ακούγονται (και να μην υποθέτουμε) διάφορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :