Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μια απάντηση στα 101 σκυλιά της Πράσινης Δαλματίας του ΠΑΣΟΚ!

Που τον είδαν τον φιλελευθερισμό τα 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Το βαθύ γαλάζιο και πράσινο
κράτος ..... αντιστέκεται!

Σε σημερινή μας ανάρτηση σας προϊδεάσαμε για τους εχθρούς της κυβέρνησης Παπαδήμου. Την Πέμπτη συνδικαλιστική εξουσία (το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το βαθύ γαλάζιο κράτος) και την τέταρτη εξουσία, τα ΜΜΕ.

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις, είχαμε μια πρώτη γεύση από την «πέμπτη εξουσία» ή πέμπτη φάλαγγα του κράτους!
Το ύφος της επιστολής που έστειλαν 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να μην δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης, στην "πραξικοπηματική συγκυβέρνηση", παραπέμπει σε Κούβα και Βόρεια Κορέα. 

Το σκεπτικό τους μας οδηγεί στον όλεθρο και 



την ολική καταστροφή.

Η εθνική αξιοπρέπεια για την οποία γίνεται λόγος στην επιστολή τους αφορά τα εθνικά μας δάνεια που τόσο «δημόσια» αξιοποίησαν. Όταν τρώγανε τα δάνεια που μας έδιναν οι Γαλλογερμανοί ήταν υπερήφανοι, τώρα που πρέπει να δώσουμε πίσω αυτά τα δάνεια και θίγονται τα συμφέροντά τους, αισθάνονται ότι πλήττεται η εθνική τους αξιοπρέπεια! Δεν υπάρχει εθνική υπερηφάνεια, όταν ζούμε με τα δάνεια των ισχυρών της Ευρώπης.
Το πνεύμα της επιστολής τους παραπέμπει κατευθείαν στην δεκαετία του 80, όταν διορίζονταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο και κουτοπόνηροι Έλληνες έτρωγαν τις επιδοτήσεις των Κουτόφραγκων, ενώ αδίστακτες μαφίες στο δημόσιο έτρωγαν τα δάνεια με προμήθειες και επιδόματα!

Είναι φυσικό τα αμετανόητα σταγονίδια του βαθέως ΠΑΣΟΚ να ζητούν να μην αλλάξει τίποτα και να θέλουν μεγαλύτερα επιδόματα και αυξήσεις στους παχυλούς τους μισθούς. Έτσι έμαθαν να ρευστοποιούν τον σοσιαλισμό τους. Με απειλές και αντίδραση σε κάθε μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμό. Έχουν ζήσει τον δικό τους προσωπικό σοσιαλισμό και αρνούνται την σκληρή πραγματικότητα.

Που αλήθεια την είδαν την νεοφιλελεύθερη πολιτική; Η πολιτική τους ήταν που επικράτησε τα τελευταία 40 χρόνια. Επέβαλλαν στην Ελλάδα έναν ιδιότυπο ελευθεριάζοντα κομμουνισμό και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια ευρωπαϊκού τύπου Κούβα και Βόρεια Κορέα, ενταγμένη φυσικά στο στρατόπεδο της Ευρώπης. Ο σταλινισμός ως νοοτροπία είναι παντού ο ίδιος φυσικά. Και σταλινισμό στην Ελλάδα είχαμε στο βαθύ κράτος και παρακράτος.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα ήταν και είναι ο κρατισμός, ο παρασιτισμός και ο αντιφιλελευθερισμός. Τα 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι αναπόσπαστο τμήμα του προβλήματος και όχι λύση όπως θέλουν αυτάρεσκα και ναρκισσιστικά να εμφανίζονται!

Όταν η χώρα βυθίζεται στο περιθώριο της Ευρώπης και του πλανήτη, τα 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανησυχούν … σοσιαλιστικώς! Θίγεται ο πατριωτισμός τους δηλαδή τα κλειστού τύπου συμφέροντά τους. Έτσι ήταν πάντα. Ταυτίζονταν η πατρίδα με τα συμφέροντά τους και δεν έβλεπαν πέρα από τις τσέπες τους. 
Ταυτίζονται με όλους όσους έχουν στοιχηματίσει στην χρεοκοπία της Ελλάδας, κρυπτόμενοι πίσω από "αξιοπρεπείς" δραχμές, αν και μπορεί να έχουν φροντίσει να τα βγάλουν όλα έξω για να κερδοσκοπήσουν και οι ίδιοι πάνω στην "αξιοπρεπή" πτώχευση. Η πτώχευση είναι η μόνη ικανή συνθήκη που παρατείνει την διαφθορά τους. Γι' αυτό σήμερα είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ.

Κανονικά όλοι οι υπαίτιοι της καταστροφής θα έπρεπε να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και με υπερβολική δόση αυτοκριτικής να ζητήσουν συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί τα τελευταία 40 χρόνια! Τότε θα ήταν αξιοπρεπείς, πατριώτες και υπεύθυνοι, έστω και την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :