Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

κ. Παπαδήμο, η Τέταρτη και η Πέμπτη εξουσία είναι εναντίον σας και εχθροί της πολιτικής σας

Δύο μεγάλους εχθρούς έχει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. 
Την τέταρτη διαπλεκόμενη εξουσία των ΜΜΕ και την πέμπτη εξουσία των συνδικαλιστών με τους παχυλούς μισθούς και τις πολλές θέσεις. Με αυτές τις εξουσίες θα ρίξουν την κυβέρνηση οι εγχώριοι εκπρόσωποι της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Ήδη το σχέδιο αποδόμησης ξεκίνησε από τα ΜΜΕ. Με την υπερπροβολή Παπαδήμου και την 


καλλιέργεια υπερπροσδοκιών, ενώ η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή, πολύ δύσκολη και απαιτείται η εφαρμογή των σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Σκοπός της διαπλοκής είναι πολύ σύντομα να καταρριφθεί ο μύθος των ευρωπαϊκών τεχνοκρατικών λύσεων και να οδηγηθεί ο ελληνικός λαός ξανά στους πολιτικούς, που αποτελούν μέρος του προβλήματος, και μάλιστα σε αυτόν που θα εκφράζει περισσότερο τα συμφέροντα τους (ο Σαμαράς π.χ. έχει αποδειχθεί ότι είναι πειθήνιο όργανο μερίδας της διαπλοκής και των συμφερόντων της δραχμής).
Μόλις αρχίσει η εσωτερική αποσύνθεση της κυβέρνησης Παπαδήμου θα ρίξουν στην αρένα τα σκυλιά της πέμπτης εξουσίας, τους συνδικαλιστές. Εχθρούς κάθε μεταρρύθμισης και ανυποχώρητοι σε κάθε προσπάθεια μετριασμού του κράτους και εκσυγχρονισμού της Ελλάδας. Οι συνδικαλιστές είναι οι απόλυτοι εκφραστές του βαθέως κράτους και το όχημα που ρίχνει κυβερνήσεις προς ίδιον όφελος αλλά και προς όφελος της κρατικοδίαιτης διαπλοκής!
Μην ξεχνάμε ότι κοντά σε αυτούς τους δύο εχθρούς, παρασκηνιακά κινούνται και μια ισχυρή ομάδα του ΠΑΣΟΚ(υπό τον Παπανδρέου) και μια ισχυρή ομάδα της ΝΔ(υπό τον Σαμαρά). Αυτοί βλέπουν ανταγωνιστικά το νέο πρωθυπουργό και επιθυμούν διακαώς την αποτυχία του για να μην τολμήσει κανένας στο μέλλον να τα βάλει με τους γαλαζοαίματους πρίγκιπες της πολιτικής εξουσίας! 
Αυτό σημαίνει ότι το έργο της κυβέρνησης είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται την υποστήριξη του ελληνικού λαού για να προχωρήσουν κάποιες από τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :