Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πόσα… κόμματα είναι η ΝΝΔ στη Βουλή;


Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΝΔ. Ανάλογα με την «τάση» που εκπροσωπεί ο κάθε βουλευτής, τοποθετείται αυτές τις μέρες έναντι της Συγκυβέρνησης Παπαδήμου. 
Οι σκληροί «σαμαρικοί» ασκούν αντιπολίτευση σε μια Κυβέρνηση που 
στο τέλος λένε πως ... θα ψηφίσουν! Οι πιο φιλελεύθεροι δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το σχηματισμό αυτής της Κυβέρνησης.
Η αλλοπρόσαλλη στρατηγική του Σαμαρά έχει διαχυθεί σε όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματός του. Δεν ξέρεις εάν θεωρούν τον εαυτό τους συμπολίτευση ή αντιπολίτευση… Πλήρης σύγχυση, διαμετρικά αντίθετες τοποθετήσεις, θολή επιχειρηματολογία, απεγνωσμένη προσπάθεια να μας πείσουν ότι παραμένουν… «παρθένες», ενώ το λεκιασμένο σεντόνι έχει ήδη κρεμαστεί απ’ το παράθυρο…
Λυπάται κανείς για το οικτρό κατάντημα αυτής της πάλαι ποτέ μεγάλης παράταξης, που -όπως εύστοχα επεσήμανε ο διαγραφείς Σωτήρης Χατζηγάκης- κατάντησε ακροδεξιό απολειφάδι τύπου ΠΟΛΑΝ.

Αλλά αυτή είναι η ιστορικά καταγεγραμμένη «ικανότητα» του Αντώνη Σαμαρά: Να πιάνει χρυσάφι και να το μετατρέπει σε στάχτη και μπούλμπερη.


defrejus.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :