Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΔ συμπτωματικά(;) πήρε τα υπουργεία με τα μυστικά κονδύλια!

Γιατί άραγε πήραν τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμύνης οι Αντιπρόεδροι του Σαμαρά; 
Είναι γνωστό ότι εδώ βρίσκονται τα μυστικά κονδύλια. 
Ο Παπανδρέου τα εμπιστεύθηκε στους Αντιπροέδρους του Σαμαρά. 
Ίσως το ΠΑΣΟΚ να έχει καλύψει κάποιες δανειακές ανάγκες του και τώρα δίνει την σκυτάλη και στον έτερο πόλο του δικομματισμού για να 


καλυφθούν και κάποιες τρύπες της Νέας Δημοκρατίας που ζορίζεται ακόμη και το ενοίκιο να πληρώσει! 
Έχει εμπειρία ο Σαμαράς στην διαχείριση των μυστικών κονδυλίων από την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και μια μέρα πριν φύγει έκαιγαν οι δικοί του τα έγγραφα που καταμαρτυρούσαν τις μυστικές διαδρομές των κονδυλίων. 
Έχει καταγγελθεί από πολλές πλευρές ότι τα κονδύλια κατέληγαν σε δημοσιογράφους, πολλοί εξ’ αυτών σήμερα βρίσκονται στα κεραμίδια και κάνουν τις γάτες του Αντώνη! 
Από σύμπτωση (!) μάλιστα στο άλλο υπουργείο που μοιράζει χρήμα, στο υπουργείο Πολιτισμού, βρίσκεται ο εξάδερφος του Αντώνη. Ο πρίγκιπας Γερουλάνος! 
Και από εκεί έχει περάσει ο Αντώνης και μοίραζε κατά το δοκούν τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ με την βοήθεια των golden boys. 
Αν κάποιος ενδιαφερθεί για αυτές τις διαδρομές χρήματος σίγουρα θα συναντήσει τοίχους από τον ξάδερφο, που συνεχίζει ακριβώς την ίδια πρακτική προσέγγισης των μέσων ενημέρωσης! 
Δε νομίζουμε να δουλεύει για τον Γιωργάκη πια; 
Άσε που ο ίδιος ο Γιωργάκης, πιο πολύ ενδιαφέρεται να πέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Παπαδήμος και να παραλάβει ο συγκάτοικος, παρά να διατηρηθεί ο ίδιος στα ύπατα αξιώματα του κόμματος! 
Έτσι φαίνεται από την έως τώρα δράση του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :