Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Άνθιμος-Μπουτάρης-Ψωμιάδης, episode 1 ... Άρχισε ήδη το πολυαναμενόμενο σήριαλ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ζορό: Παναγιότατε λυπήσου το παληκάρι και δώσε του άφεση να αγιάσει και αυτός. Ακουσα σήμερα ο κυρ Γιάννης ήρθε στα συγκαλα του και έκανε λογικές δηλώσεις. Αύριο που θα σε ξανάπει Φενταγήν, Μουτζαχεντίν και Αγιατολαχ Χομεϊνί τον ξανακατακεραυνώνεις.
Απολαυστικό video-θέατρο του παραλόγου ... Αρχισε το πολυαναμενόμενο σήριαλ της "Τριάδας της Θεσσαλονικης", πολύ πιο σύντομα μάλιστα απ΄ ότι κανεις θα φανταζόταν. Απ' ότι φαίνεται παντως από το πρωτο επεισόδιο η σειρά θα μας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις και σπαρταριστούς διαλόγους στα επόμενα χρόνια. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια να φερθούν πολιτισμένα, κάτι το οποίο σε δεύτερο χρόνο θα οδηγήσει σε δυνατά ξεσπάσματα!
Στον πιλότο της σειράς, δείτε τον Ψωμιάδη σε ρόλο προξενήτρας μεταξύ του Ανθιμου και του Μπουτάρη. Ανέλαβε την πρωτοβουλία (χωρίς κανείς να του το ζητήσει ... ή μήπως τον έβαλε ο Ανθιμος) και ζήτησε ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ από τον Ανθιμο να συγχωρέσει τον Μπουτάρη, γιατί λέει έκανε ... "λογικές" -όπως τις αποκάλεσε- δηλώσεις ...αχαχαχα. Λες και ζήτησε άφεση ο Μπουτάρης από τον Ανθιμο. Δεν είμαστε καλά .....

Δεν υπάρχουν σχόλια :