Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Νο 2

Πατριώτες, Έλληνες, Χριστιανοί και Μακεδονομάχοι, νικήσαμε ΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!

Τώρα δικαιώθηκε ο Αγώνας μας, τώρα δικαιώθηκε ο Ηγέτης μας με τις επιλογές και τον αντιμνημονιακό πόλεμο που κηρύξαμε μαζί με την Αλέκα και τον Τσίπρα. Παντού σαρώσαμε τους αντιπάλους μας!!!
Και όπου δεν σαρώσαμε πατριώτες δεν φταίει ο Ηγέτης μας ούτε η μεγαλόπνοη στρατηγική του. Φταίνε άλλοι και θα πληρώσουν!!!
Είδατε Πατριώτες νίκη μεγάλη στην... Πελοπόννησο;;;
Ο συμπαθέστατος (λίγο ακροδεξιόστροφος βέβαια) Δράκος, θα δοθεί για πρόγευμα (breakfast για τους έχοντες μεταβεί στο Χάρβαρντ) στον Κωστάκη τον Κροκό-δειλο και όχι μόνον…
Η Πελοπόννησος είναι η έδρα του Ηγέτη μας Αντωνίου του Α’ ή Ζιγδαντώνη (τον σταυρό σας γρήγορα και μια υπόκλιση όπως είπαμε), αλλά επίσης μεγαλοτσιφλίκια των Αντιπροέδρων μας (του ωραίου Μπρούμελ και του μόνιμου κατοίκου Βρυξελών) αλλά και του μόνιμου Γραμματέα του κόμματος μας, του πρωτοκλασάτου αλλά γλυκανάλατου Αντρέα Λυκουρέντζου… Για όλους αυτού τους λόγους η νίκη ήταν βέβαιη και την περιμέναμε πως και πως!! Μας μάτιασαν όμως οι οχτροί μας και μας καταράστηκαν!! Και τελικά την …ήπιαμε!!!
Επειδή όμως ο Ηγέτης μας δεν φταίει ποτέ για τις στραβές, η ηγετική ομάδα αναζήτησε τους υπεύθυνους της ήττας και κατέληξε στο εξής: «Ο Τατούλης κέρδισε γιατί σάρωσε με 68% στην Αρκαδία, ποιος είναι από εκεί; Σαβραμόπουλος και Λυκουρέντζος. Άρα αυτοί φταίνε!!!» Είναι φανερό πατριώτες ότι αυτοί οι δύο λεβεντομαλάκες θα δοθούν άμεσα μαζί με τον Δράκο στον Κωστάκη τον Κροκό-δειλο για να τον κρατήσουμε ευχαριστημένο και να ολοκληρωθεί η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!!!
Στην Αττική τι έγινε ρε πατριώτες με τον Βασιλάκη τον Καΐλα;; Μέσα στην κρίση του ελληνικού λαού, του κατάπτυστου Μνημονίου των Φον Φούφουτων και των μαγαζιών που κατεβάζουν συνεχώς τα ρολά τους, ο Ηγέτης μας ξόδεψε πάνω από €3 εκ. για να στηρίξει τον Βασιλάκη!! Τι μηνύματα βρε παιδάκι μου πληρώθηκαν στην κινητή τηλεφωνία, τι περιοδικά με την αφεντομουτσουνάρα του Βασιλάκη, τι εφημερίδες, τι τηλεοράσεις. Ήταν ανάγκη να βγει στην μικρή οθόνη ο λεβεντομαλάκας; Κάθε φορά που έβγαινε πέφταμε και δύο μονάδες!!! Και όσο έβλεπες την φάτσα του μαλακοτεντωτού και τον άκουγες να αυτοσχεδιάζει, τόσο σε ενέπνεαν ο Σγουρός, ο Δημαράς, ο Μπουμπούκος μέχρι και κάποιος Διάκος κάτι σου έλεγε βρε παιδάκι μου!!! Ο Ηγέτης μας ποτέ δεν κουράστηκε πιο πολύ γυρίζοντας την Αττική 27 φορές για να στηρίξει τον Βασιλάκη. Εξαιρετική η επένδυση που έκανε πάντως το κόμμα μας για τον «νέο και άφθαρτο» Καΐλα τον οποίο ψήφισαν κυρίως νέοι ηλικίας 65-85 ετών, όπως είπαν οι δημοσκόποι…. Εκεί έριξε το βάρος του ο πάνσοφος Ηγέτης μας, και άφησε μόνο του και αβοήθητο τον καημένο τον Κακλαμάνη, γιατί του το χρωστούσε από τότε που βγήκε και δήλωσε την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος και ανάγκασε το κόμμα μας να τρέξει (δήθεν) να τον στηρίξει!!! Άκου «ανεξάρτητος» στις μέρες της ηγεσίας των Φαηλολαζαρίδων και του Αντωνίου του Α’ !!! Και έτσι την ….ήπιαμε και στην Αττική!!!
Το μεγάλο όμως πατατράκ πατριώτες έγινε στην συμπρωτεύουσα όπου ο σκουλαρικάκιας Μπουτάρης, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ καθάρισε σαν αυγό τον μέγα και τρανό δημοσιογράφο Κωστάκη ΓΚΙΟΥΛ (δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο μου) και δημιούργησε μέγα πολιτικό και εκκλησιαστικό θέμα! Πολιτικό γιατί με την ήττα του Γκιουλ, το κόμμα μας γύρισε 27 χρόνια πίσω όταν για τελευταία φορά είχε εκλεγεί δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ. Ναι πατριώτες ήταν τότε στο μακρινό 1983 όταν είχε εκλεγεί ο Θεοχάρης Μαναβής Δήμαρχος Θες/νίκης(τον θυμάστε άραγε;) υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ!!! Σήμερα 27 χρόνια μετά, ο Ηγέτης μας μαζί με το θρησκόληπτο Γκιουλ, κατάφεραν να μας επαναφέρουν στο 1983. Αυτή και αν είναι ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του κόμματος μας στις περιόδους που μεσουρανούσαν οι Κένταυροι και οι Ρέιντζερς!!! Την …ήπιαμε δηλαδή και πάλι πατριώτες!!!
Μην ξεχνάμε όμως με όλα αυτά τα κακά που μας βρήκαν (χωρίς να φταίει ο Ηγέτης βέβαια) την μεγάλη μας νίκη στην λεβεντομάνα Κρήτη την περασμένη εβδομάδα όπου καταλάβαμε την ΤΡΙΤΗ θέση παρακαλώ, με 14% πίσω από κάποιον κ. Γιαννουλάκη (ανάθεμα τον και αυτόν) που τον στήριξε το μισητό εξαπτέρυγο ή πατερίτσα!! Και εκεί την …ήπιαμε για τα καλά!!!
Διερωτώμαι, πατριώτες, άραγε όλα αυτά και άλλα τόσα που έγιναν θεωρούνται ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 1 και 2 ή μήπως ΟΛΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ;;;;

Ο Αναλυτής

ΥΓ. Παρόλα αυτά ο Ηγέτης μας (λίγο χλωμούλης βέβαια και με πολλά σαρδάμ) μίλησε προχθές το βράδυ στην τηλεόραση για μεγάλη ΝΙΚΗ και ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!! Βεβαίως εμείς τον Ηγέτη μας πιστεύουμε (είπαμε «πίστευε και μη ερεύνα»). Είπε άλλωστε ότι η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ από 10 μονάδες επί Κωστάκη του Κροκό-δειλου έπεσε στις 4 μονάδες άρα η ψαλίδα έκλεισε!!! Δεν μας είπε βέβαια ότι η διαφορά των 4 μονάδων αντιστοιχεί σε 27% του ΠΑΣΟΚ και 23% του κόμματος μας, δηλαδή 10 μονάδες ακόμα πιο κάτω από την εποχή του Κροκό-δειλου… (Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ)
Και πάνω σε όλα αυτά βγήκε και αυτός ο Χατζηνικολάου χτες βράδυ να μας πει ότι με την μέτρηση της ΜRΒ το υπό δημιουργία κόμμα του μισητού εξαπτέρυγου παίρνει 15%!!!
Αν είναι δυνατόν πατριώτες να μας παραμυθιάζουν έτσι…
Αλλά και έτσι να είναι, πάλι από πάνω είμαστε εμείς με το 23%!!! (Χα, χα, χα…)

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ2. Ξέχασα να σας αναλύσω το εκκλησιαστικό θέμα που δημιουργήθηκε στην συμπρωτεύουσα με την πανωλεθρία του θρησκόληπτου (δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιό μου) ΓΚΙΟΥΛ. Ο Παναγριότατος έστειλε μήνυμα στην Ηγέτη μας ότι αρνείται να ορκίσει τον σκουλαρικάκια Μπουτάρη και του είπε «με τις ανοησίες σας με εκθέσατε ανεπανόρθωτα στο ποίμνιό μου και δεν υπάρχει περίπτωση να τον ορκίσω. Ας ντυθεί κάποιος από τους δυο σας Μητροπολίτης και ας κάνει την ορκωμοσία ανήμερα πρωτοχρονιάς γιατί εγώ αρνούμαι!!! Είστε άχρηστοι και μαλακοτεντωτοί!!!» Την… ήπιαμε και από αυτόν πατριώτες…

Ο Αναλυτής και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :