Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ν. Μπακογιάννη: «Κάτι νέο ξεκινά από την Κρήτη»

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας χθες κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη,» Δημήτρη Γιαννουλάκη, δήλωσε: «κάτι νέο» ξεκινά και δημιουργείται από την Κρήτη.
«Από την Κρήτη όπου ξεκίνησαν οι αγώνες για τη δημοκρατία και τα μεγαλύτερα κινήματα για ελευθέρια θα γεννηθεί κάτι το νέο. Και αυτό το νέο, θα απλωθεί από την Κρήτη σε ολόκληρη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη και κάλεσε τους πολίτες της Κρήτης να ξεφύγουν από το χθες και να κοιτάξουν μπροστά, όπως είπε.
«Αυτή την ώρα, στην κοινωνία υπάρχει οργή και αγανάκτηση, γιατί οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό που φόρτωσε στις πλάτες τους η κομματοκρατία, ο λαϊκισμός, η κρατικοδίαιτη ανάπτυξη και η φαυλότητα. Χαρακτηριστικά με τα οποία...... 
.........
συμβιβάστηκε και με τα οποία συμπεριφέρθηκε το πολιτικό σύστημα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε.
«Ας κάνουμε αυτή την αγανάκτηση δράση. Ας γίνει αυτή η στιγμή η ώρα που πρέπει να μιλήσει η πολιτική στην κορυφαία της διάσταση. Στη δημιουργία της νέας κατάστασης. Αυτή είναι η δική μου επιλογή» τόνισε.
«Αναζητούμε εφαρμόσιμες λύσεις και δεν επενδύουμε στην απογοήτευση του κόσμου. Συνθέτουμε προτάσεις και ιδέες και δεν δηλητηριάζουμε τα μυαλά των ανθρώπων με κορώνες και επαναστατική γυμναστική. Επεξεργαζόμαστε ένα επαναστατικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και δεν αναμασάμε τα ίδια πράγματα. Επενδύουμε στη δύναμη στο φιλότιμο του Έλληνα και όχι στη χρεοκοπία της Ελλάδας
»Γιατί είναι συνηθισμένη διαδρομή και εύκολη λύση, να λες όταν είσαι στην αντιπολίτευση μεγάλα λόγια και να τα παίρνεις πίσω μόλις γίνεσαι κυβέρνηση. Το έκανε ο κ. Παπανδρέου με τα λεφτά υπάρχουν. Τον μιμείται και τον ξεπερνά η ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις περίφημες αλχημείες του μηδενισμού του ελλείμματος σε ένα χρόνο» συμπλήρωσε η κα Μπακογιάννη.
Η ανεξάρτητη βουλευτής ζήτησε, τέλος, από τους Κρητικούς να στείλουν διπλό μήνυμα, «και προς την κυβέρνηση, γιατί είναι κατώτερη των περιστάσεων και προς την αξιωματική αντιπολίτευση που ρέπει προς το λαϊκισμό και την δημαγωγία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :