Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Κύρτσος σε ρόλο… Houngan του Σαμαρά!...!

Έχει πάρει αμπάριζα τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Γιώργος Κύρτσος (και αυτός από τους «ευνοημένους» του Μητσοτάκη «στον καιρό της παντοδυναμίας του», κατά Καρατζαφέρη…), για να… «ξορκίσει» το νέο Κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, που γεννιέται στις 21 Νοεμβρίου 2010… Μόνο «κούκλες βουντού» δεν κρατάει με το κεφάλι της Ντόρας, για να κάνει τα… «μαγικά» του! Ως γνωστόν, η «μαγεία» ευδοκιμεί στην αυλή του Ζιγδαντώνη, του Μεγάλου Μάγου της Φυλής των Ακρονεοδεξιών Λαϊκιστών.
Μετά το έλλειμμα, τώρα πασχίζουν να «εξαφανίσουν» τη Ντόρα και το κόμμα της! Σύμφωνα με τους… έγκυρους ισχυρισμούς του κ. Κύρτσου, «η Ντόρα θα δώσει μάχη για το 3%!!!», δηλαδή για την είσοδο του νέου κόμματος στην επόμενη Βουλή.
Μετά τις εμφανίσεις και τις… σοβαρές εκτιμήσεις του επί παντός επιστητού «ειδήμονος» κ. Κύρτσου, υπάρχει σοβαρή σκέψη στην Κυβέρνηση να μην… ξαναγίνουν Εθνικές Εκλογές! Θα καλείται ο «προφήτης» του σαμαρισμού, Κύρτσος, να βγάζει τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων… Μιλάμε για απόψεις… «ειδικού βάρους»

Δεν υπάρχουν σχόλια :