Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Γιγαντιαίο μωσαϊκό - τοστ με θέμα... την πεθερά της δημιουργού

600 καρβέλια, 9.852 φέτες ψωμιού και 6 ώρες από τη ζωή της χρειάστηκε μία 27χρονη, που θέλησε να κάνει έκπληξη στην πεθερά της, με αφορμή τα 50τά της γενέθλια, μετατρέποντας μία φωτογραφία της στο μεγαλύτερο μωσαϊκό – τοστ του κόσμου................

................Ο λόγος για τη Laura Hadland, που μετέτρεψε μία απλή φωτογραφία της πεθεράς της, Sandra Whitfield, σε έργο τέχνης, σύμφωνα με την Telegraph.

Στο μεγαλεπίβολο εγχείρημά της, η Hadland είχε και τη βοήθεια 40 φίλων της, που “επιστράτευσαν” τις τοστιέρες τους, για να ψήσουν τις φέτες του ψωμιού, πριν τις τοποθετήσουν στο πλαίσιο που δημιουργήθηκε ειδικά για το “πορτρέτο” της κας Whitfield.

“Είναι μία κάρτα γενεθλίων, που όμοιά της δεν υπάρχει”, δήλωσε η 27χρονη δημιουργός του μωσαϊκού, ενώ η εορτάζουσα “μαμά” είπε :

“Μου αρέσει πολύ το τοστ, αλλά δε σας κρύβω ότι μου φαίνεται και λίγο παράξενο το να βλέπω το πρόσωπό μου 'φιαγμένο' από αυτό. Είμαι πραγματικά συγκινημένη, γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το φτιάξουν. Είναι τα καλύτερα γενέθλια όλων των εποχών”.

Το περί ου ο λόγος μωσαϊκό – τοστ είναι και επίσημα το μεγαλύτερο στον κόσμο, σύμφωνα με τα Βραβεία Ρεκόρ Guinness.

Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από τον περασμένο Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα μία ομάδα μαθητών από την Ολλανδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :