Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

H αλήθεια για τον Γκαρσία

O εκπρόσωπος του Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε όλο το παρασκήνιο για το ταξίδι στην Βαλένθια και πρόσθεσε ότι το ραντεβού με τον Ζαγοράκη, για το μέλλον του Ουρουγουανού, θα γίνει την Δευτέρα..........

..................Διευκρινίσεις για το ταξίδι του Πάμπλο Γκαρσία στην Ισπανία έδωσε ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του Ουρουγουανού στην Ελλάδα, Διονύσης Γιαννόπουλος, μιλώντας στον "Αθλητικό Metropolis".
«Οταν έγινε η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ορίστηκε η ημερομηνία του αγώνα Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ, η σύζυγος του Πάμπλο, κανόνισε ένα ταξίδι στην Βαλένθια που βρίσκεται πολύ κοντά στο Βίλα-Ρεάλ, όπου η οικογένεια έχει ιδιόκτητη κατοικία. Εκεί θα διευθετούσε κάποιες προσωπικές υποθέσεις της και παράλληλα θα είχε την ευκαιρία δει τον αγώνα.

Μετά από όσα έγιναν με τον Πάμπλο, η σύζυγός του θα έκανε το ταξίδι αυτό μόνη της. Έτσι, το βράδυ της τρίτης, ο Πάμπλο μου ζήτησε να επικοινωνήσω με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και να του ζητήσω, αν ήταν δυνατό, να του δοθεί άδεια για να ταξιδέψει και αυτός στη Βαλένθια για να ηρεμήσει από την ένταση που υπήρξε και να επιστρέψει μετά από δύο μέρες. Του χορηγήθηκε πενθήμερη άδεια (σ.σ. νωρίτερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος είχε διευκρινίσει ότι η τιμωρία του Γκαρσία ισχύει και για το ματς με τον Πανιώνιο). Το πρωί πήγε με τη σύζυγό του και μπόρεσε να βρει θέση στην ίδια πτήση της Alitalia και έτσι μέσω Ρώμης ταξίδεψε για Βαλένθια. Ο Πάμπλο θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής και τη Δευτέρα λογικά θα γίνει το ραντεβού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για συζητήσουν. Ό,τι άλλο ακούστηκε είναι στη σφαίρα της φαντασίας» εξήγησε ο Έλληνας ατζέντης

Και πρόσθεσε: «Το κακό είναι ότι με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν στο διαδίκτυο μένουν εντυπώσεις. Είναι αφελές να πιστέψουμε ότι ο άνθρωπος που καθόταν εδώ και αγωνιζόταν ενώ η μάνα του ήταν στην εντατική, που πήγε στην κηδεία της και επέστρεψε σε τρεις μέρες, ενώ χρειάζεται ένα 24ωρο μόνο για να πας από την Ελλάδα στην Ουρουγουάη, για να παίξει με τον Παναθηναϊκό, ο άνθρωπος που ανανέωσε με 45% μείωση των αποδοχών του τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, να θέλει να φύγει αδικαιολόγητα. Δεν υπήρχε καμία σκέψη για αδικαιολόγητη φυγή και όλα όσα ακούστηκαν αποτελούν προσβολή όχι μόνο για τον Γκαρσία, αλλά και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία δεν ήρθε για τα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Αν ήθελε θα έμενε στο συμβόλαιό του στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα πήγαινε στην Τουρκία ή κάπου αλλού».

Τέλος, για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Δευτέρας, ο κ. Γιαννόπουλος αρκέστηκε να πει ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Ο Γκαρσία βρέθηκε στην ίδια πτήση με αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βλέποντάς τον στο αεροπλάνο τον αποθέωσαν, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Εσύ είσαι δικός μας! Ελα να δεις μαζί μας το παιχνίδι!». Πάντως ο παίκτης παραμένει σε δύσκολη θέση μετά το διπλό πειθαρχικό παράπτωμα, όχι τόσο για το περιστατικό της Δευτέρας και την αποχώρησή του από την προπόνηση, όσο για την απροθυμία του να συζητήσει με τον Παντελή Κωνσταντινίδη την επομένη και όλα θα κριθούν στο ραντεβού της Δευτέρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :