Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Φόβο και δέος στο σύστημα Σαμαρά προκαλεί η 21η Νοεμβρίου!...!

Η 21η Νοεμβρίου έχει γίνει το νέο «στοιχειό» για το Σαμαρά και τους αυλικούς του. Πέραν του… καταραμένου αριθμού «21», που έχει παγιωθεί ως το «ταβάνι» των δημοσκοπικών επιδόσεων της ΝΝΔ, εκείνο που τους έχει πανικοβάλει είναι η μεγάλη προσμονή χιλιάδων πολιτών για το Κίνημα που θα εκκινήσει εκείνη τη μέρα.
Αν το διαδίκτυο μπορεί να αντικατοπτρίσει μια μικρογραφία των κοινωνικών ζυμώσεων, τότε τα μηνύματα που κατακλύζουν τα... διάφορα μέσα δικτύωσης είναι συγκλονιστικά! Όσοι κινούνται και στην πραγματική σφαίρα του κοινωνικού γίγνεσθαι διαπιστώνουν, ότι οι διαδικτυακές «αναταράξεις» έχουν άμεσο κοινωνικό υπόβαθρο. Ο κόσμος περιμένει το καινούριο, το αληθινό, το ριζοσπαστικό. Αηδιασμένοι από τα μεγάλα και επαναλαμβανόμενα ψέματα του παλαιοκομματισμού, οι πολίτες αναζητούν επιτέλους την αλήθεια και τους ανθρώπους που θα τους λένε την αλήθεια.
Ο πανικός του σαμαρισμού είναι ορατός διά γυμνού οφθαλμού. Κύκνεια άσματα του πολιτικού συστήματος της παρακμής εντοπίζονται στις διάφορες «σατιρικές» εκπομπές, που μάταια πασχίζουν να χαλιναγωγήσουν τη λαϊκή αναζήτηση. Οι αναμασημένες λασπολογίες των διαπλεκόμενων του σαμαρισμού σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και των συνεργατών της πιστοποιούν απλώς τη σφόδρα μεγάλη λύπη και απόγνωση της Ακρονεοδεξιάς Καμαρίλας του Αρχηγαντώνη και των μυστικοπρακτόρων του.
Ο Λαός τους έχει ήδη αφήσει πίσω. Στις 21 Νοεμβρίου θα τους πει «αντίο» και η Ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια :