Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μαρκογιαννάκης: Πάμε μαζί από 21 Νοεμβρίου

O Χρήστος Μαρκογιαννάκης με τον ανηψιό του,
επίσης Χρήστο Μαρκογιαννάκη
Στην φωτογραφία, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με τον ανηψιό του, επίσης Χρήστο Μαρκογιαννάκη, υποψήφιο σύμβουλο στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο ψηφοδέλτιο της «Μάχης για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη.
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα. Σήμερα το real.gr συνέλαβε τον ανεξάρτητο Βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη να εξέρχεται από το γραφείο της πρώην υπουργού, και ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ..........
.......... σε αυτή την προσπάθεια θα είναι δίπλα της .
«Μαζί με την Ντόρα»
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που τον βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του real.gr να βγαίνει από το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πλάκα, δηλώνει έτοιμος για τη «νέα πορεία» της 21ης Νοεμβρίου.

Η συνάντησή του με την Ντόρα Μπακογιάννη διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα, ενώ όταν βγήκε από το κτίριο στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου 3 είπε στον Γιώργο Παγάνη : « Όλα έτοιμα. Προχωράμε 21 Νοεμβρίου ».

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης , οι στενοί συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη είχαν συνεχείς συναντήσεις με στελέχη του υπό ίδρυση κόμματος από όλη την Ελλάδα. Οι συσκέψεις ήταν απανωτές και αφορούσαν τις λεπτομέρειες της προτειμασίας για το νέο κόμμα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο υπό σύνταξη καταστατικό του κόμματος αλλά και στη συνδρομή των μελών που προβλέπεται να είναι από 2 έως 5 ευρώ.

Στις συσκέψεις μετείχε και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή Γιάννης Οικονόμου αλλά και άλλα πρώην στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δεν αναμένονται δυσάρεστες εκπλήξεις σε επίπεδο ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. « Εκτός από τους Μαρκογιαννάκη και Κιλτίδη που ούτως ή άλλως είναι ανεξάρτητοι» είπαν στο real.gr συνεργάτες της πρώην υπουργού εξωτερικών .

Δεν υπάρχουν σχόλια :