Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πρόεδρε, την επόμενη φορά κάνε «διακαναλική»…

Πολλή κλάψα και «σάτιρα» έχει πέσει με αφορμή την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο δελτίο του MEGA τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010. Σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια έχει πέσει «σύρμα» για επίθεση στον Ψηλό, όχι γι’ αυτά που είπε (ποιος τολμά να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στις αλήθειες του Μητσοτάκη…), αλλά επειδή τα είπε στο... MEGA! Λαζόπουλος για λογαριασμό του ALPHA (έδωσε ρέστα πάλι χτες στην υπηρεσία του διαπλεκόμενου Αρχηγαντώνη!), Τράγκας για το ALTER έχουν ξαμολήσει από ειρωνικά έως επιθετικά σχόλια για την εμφάνιση του Μητσοτάκη στο «κανάλι της βαρονίας»
Μάλλον δεν πήραν χαμπάρι, ότι οι «βαρόνοι» τα έχουν βρει με τον εκλεκτό τους, Αντωνάκη και γευματίζουν τακτικά μαζί του, για να ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες…
Αν ο Ψηλός επέλεξε να μιλήσει στο δελτίο του MEGA, αυτό δεν έχει να κάνει με τα αφεντικά του σταθμού, αλλά με το κύρος και τη σοβαρότητα των δημοσιογράφων στους οποίους παρέθεσε τη συνέντευξή του. Όλγα Τρέμη και Γιάννης Πρετεντέρης, ανεξάρτητα από το αν κανείς συμφωνεί ή όχι μαζί τους, έχουν και κύρος και ευπρέπεια. Σέβονται το συνομιλητή τους ακόμη και όταν του θέτουν τα πιο σκληρά ερωτήματα. Κάτι που δεν ισχύει με τους φαιδρούς τηλεπαρουσιαστές των άλλων καναλιών, όπως τον ανεκδιήγητο Τράγκα για παράδειγμα, που νομίζει ότι βρίσκεται στην… Τρούμπα της εποχής των πορνείων!...! 
Αλλά και ο Νικολάκης ο Χατζηνίκ δεν πάει πίσω… Όλοι θυμόμαστε ότι την τελευταία φορά που ο Ψηλός δέχθηκε να εμφανιστεί στο δελτίο του ALTER, μετά ο Τριανταφυλλόπουλος προέβη στην παροιμιώδη απρέπεια να κάνει… «ευχέλαιο», για να «ξορκίσει» τον «γκαντέμη»!!! Τέτοιες αθλιότητες «πληρώνονται», κύριοι.
Έστω κι έτσι, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το τεράστιο ειδικό βάρος του Μητσοτάκη. Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του δελτίου του MEGA της 11ης Οκτωβρίου. 
Ας γίνουν πρώτα σωστοί δημοσιογράφοι και μετά ίσως καταδεχθεί να τους μιλήσει ο Ψηλός…

Δεν υπάρχουν σχόλια :