Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε τελικά η Άντζελα Γκερέκου..

Έγινε αποδεκτή η παραίτηση που έθεσε στην διάθεση του πρωθυπουργού, η υφυπουργός Πολιτισμού, από το θέμα που έφερε στην επικαιρότητα η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»
Το θέμα, με την εφορεία, δεν έχει να κάνει με την Άντζελα, δεδομένου ότι δεν την ήξερα όταν μου καταλογίζουν αυτά τα αδικήματα, ανέφερε ο Τόλης Βοσκόπουλος σε επιστολή του που είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο πρωθυπουργός έδειξε για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί με εντελός διαφορετική λοιγική, απ' αυτήν που επί 5.5 χρόνια λειτουργούσε ο Καραμανλής.
Περιμένουμε τώρα και την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών, που πρέπει να προχωρήσει στην άμεση είσπραξη των οφειλών από τον Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού.


Σχόλιο "περιοδικού": Νωρίς άρχισαν τα όργανα... Γιατί ξαφνικά θυμηθήκαμε μια ανάλογη "παραίτηση ευθιξίας" από σπόντα του Τσιτουρίδη στον 6ο μήνα της πρώτης Κυβέρνησης Καραμανλή; Ας προσέξει ο Γιώργος, γιατί και ο Καραμανλής το έπαιζε "άτεγκτος" όταν είχε 165 βουλευτές... Όμως η ηθική δεν είναι ζήτημα αριθμών, αλλά στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :