Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

New entry στην πόλη .....


Από εχθές η πόλη των Αθηνών και πρωτεύουσα της Ελλάδας απέκτησε ένα καινούριο χώρο διασκέδασης με πολύ καλές προδιαγραφές και πολυπληθές σχήμα. Πρόκειται για το Ζάππειο Μέγαρο που ομολογουμένως μας χάρισε απίστευτες σκηνές διασκέδασης στη χθεσινή του πρεμιέρα.

Το γλέντι αφορούσε τους αγρότες που όμως δεν ήταν παρόντες αλλά αντί αυτών συμμετείχαν οι γνωστοί και ως αγρότες του Κολωνακίου που συνηθίζουν να συγκεντρώνονται σε μια ... λέσχη με το όνομα ΠΑΣΕΓΕΣ. Το γλέντι βέβαια ήταν καλά οργανωμένο. Συμμετείχαν και πολλοί από τους NBAers της ομάδας του Γιώργου καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη φιέστα. Είναι γνωστό εξάλλου το ότι "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη" που ταιριάζει γάντι στην ....

..... περίπτωση των δημοσιογράφων.

Κατά τα άλλα οι άμεσα προσκεκλημένοι προτίμησαν τα μπλόκα από τη ζέστη και τη θαλπωρή του Ζαππείου. Η αρμόδια για την όλη διοργάνωση του γλεντιού ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά ότι τα μπλόκα θα ανοίξουν δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος καθώς όλα όσα είχαν υποσχεθεί προεκλογικά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας των αγροτών ενώ όταν ο προπονητής έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν" δεν καταλάβαμε καλά επειδή είμαστε ηλίθιοι ότι εννοούσε πως "δεν υπάρχει σάλιο".

Αφού λοιπόν διασκέδασαν αρκετές ώρες πήρε ο καθένας το δρόμο για πολυτελή γραφεία του καθώς η ζωή συνεχίζεται.
Πολιτική Πρόταση:New entry στη πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια :