Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Καταψήφισαν το νομοσχέδιο αλλά ψήφισαν υπέρ της αρχής του !!!

Πολύς λόγος είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το νομοσχέδιο περί της Δασικής Πολιτικής της χώρας. Υπήρξαν φωνές οι οποίες αντιδρούσαν ως προς το νομοσχέδιο αλλά όπως φάνηκε ήταν οι μοναχικές φωνές μιας πλήρως απαξιωμένης αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κατάλαβαν χθες τελικά, ότι ο Κιλτίδης είχε δίκιο. Η Νέα Δημοκρατία έφτασε να καταψηφίσει 5 άρθρα του νομοσχεδίου ενώ στην αρχή περιοριζόταν μόνο στα άρθρα 1 και 9. Καταψήφισαν δηλαδή τα 5 από τα 9 άρθρα του νομοσχεδίου αλλά επί της αρχής του νομοσχεδίου, ψήφισαν υπέρ! Άκουσον, άκουσον!!!
Και ερωτάσθε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας: πώς γίνεται να ....
..... έχει -κατά την γνώμη σας- υπόσταση επί της αρχής ένα νομοσχέδιο, τη στιγμή που δεν συμφωνείτε με την πλειοψηφία των άρθρων του; Η υπερψήφιση της αρχής του νομοσχεδίου, όπως αποδεικνύεται, έγινε για το προσωπικό καπρίτσιο του κου Σαμαρά ο οποίος δεν ήθελενα βρεθεί στην εξευτελιστική θέση του να αλλάξει την κομματική γραμμή για 5η φορά. Η ουσία βέβαια είναι ότι ο κος Σαμαράς και οι αυλικοί του κατάλαβαν το μπάχαλο το οποίο δημιούργησαν και ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα, όταν δεν ξέρουν θα ρωτάνε. Ας είναι αυτό τουλάχιστον, ένα σημάδι αυτογνωσίας. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν ότι διασύρθηκε η ΝΔ γι' άλλη μια φορά και πως χάθηκε μια χρυσή αντιπολιτευτική ευκαιρία καθώς όπως φάνηκε και από το χθεσινό μας δημοσίευμα, το νομοσχέδιο της κας
Μπιρμπίλη για τα δάση αποτελεί σκάνδαλο από μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :