Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Ας μας απαντήσουν οι αγροτοπατέρες ''αγωνιστές'' της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Ελαιουργικής και σια -οι οποίοι έχουν φροντίσει να ενθυλακώνουν μερικές δεκάδες εκ. ευρώ για τους ίδιους-  που αγωνίζονται για το ''καλό των αγροτών'' γιατί το 2005, δεν είσασταν βρε ''έτοιμοι'' να πουλήσετε 15.000 τόνους τυποποιημένου ελαιόλαδου σε Αμερικάνικη εταιρία;
Ανικανότητα ή σκοπιμότητα σας έκαναν να μην είστε ''έτοιμοι'';
Για πείτε ρε ρεμπεσκέδες γιατί στερήσατε το δικαίωμα στον Έλληνα ελαιοπαραγωγό να λύσει το πρόβλημα διάθεσης ενός βασικού Ελληνικού προϊόντος;
Για να τους σέρνετε ωρέ καθάρματα στα μπλόκα και να καταστρέφετε την Ελληνική οικονομία;
Για να κάνετε κομματικά παιχνίδια;
Tι έχετε να πείτε για τα παρακάτω δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν την ανικανότητα σας; Kαι έχετε μετά το θράσος να μιλάτε για ''εμπόρους που σας εκμεταλεύονται'', όταν εσείς οι ίδιοι πουλάτε τους αγρότες.

Η εμμονή της Ελαιουργικής και των πολλών Ενώσεων, χρόνια τώρα, στη διάθεση χύμα λαδιού στην Ιταλία, στέρησε από τη χώρα μας και ειδικότερα τους ελαιοπαραγωγούς, τα οφέλη της μεγάλης συμφωνίας εξαγωγής 15.000 τόνων τυποποιημένου ελαιόλαδου και άλλων προϊόντων, στην αγορά της Αμερικής.
http://www.patris.gr/articles/60607/23342


«Η συμφωνία με τους Αμερικάνους πάγωσε, επειδή δεν είχαμε την απαραίτητη υποδομή. Κι εγώ ο ίδιος αγνοούσα ότι δεν διαθέταμε σύγχρονες μονάδες υψηλών απαιτήσεων» είπε στην «Π» ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας.
http://www.patris.gr/articles/60607/23343?PHPSESSID=s3uev5ovgcfphk222u41qmujl5

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :