Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο κάθε Κυριάκος είναι το φτηνό άλλοθι των γιαλαντζί «φιλελεύθερων»

Κουραστήκαμε πια να ακούμε από ψευτοφιλελεύθερους, κομματόσκυλα της σαμαρικής ΝΝΔ, για τη «μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», την πανστρατιά» και άλλα παρόμοια φαιδρά και τραγελαφικά. Δεν πείθουν οι κύριοι. Γιατί η αλήθεια είναι ...


απλή και μία: μια οποιαδήποτε εκλογική επιτυχία της ΝΝΔ θα εγκαθιδρύσει στην εξουσία τους γνωστούς Φίλους του Αντώνη, τα ακροδεξιά σταγονίδια της Συγγρού. Αυτούς που σε μια έξυπνη κίνηση τακτικισμού έχουν δήθεν αποτραβηχτεί από το προσκήνιο, αφήνοντας -πάλι δήθεν- τους «φιλελεύθερους» να έχουν το… πάνω χέρι.

Η υπερψήφιση του δεύτερου Μνημονίου από το Σαμαρά δεν είναι παρά το «ναρκωτικό» που στοχεύει στον εφησυχασμό των συνειδήσεων όσων ακόμη ρομαντικά και δονκιχωτικά υπεραμύνονται του δημοκρατικού και φιλελεύθερου χαρακτήρα της ΝΝΔούλας. Των Κυριάκων, των Χατζηδάκηδων, των Αρούληδων και λοιπών θεσιθήρων και καρεκλοκένταυρων, που αρνήθηκαν να τολμήσουν και να κάμουν το μεγάλο πολιτικό βήμα της αξιοπρέπειας και του ανδρισμού. Αλλά παραμένουν δουλοπρεπείς υπηρέτες του σαμαροφαηλισμού, των αρρωστημένων εγκεφάλων του «antinews».

Εκεί μέσα, σ’ αυτό το νεοφασιστικό εθνικοσχιζοφρενικό καταγώγιο νοσηρού γκεμπελισμού, κρύβεται η πραγματική «ψυχή», το «είναι» του σαμαρισμού. Αυτοί εκφράζουν αυθεντικά και πρωτότυπα τον ψυχισμό και τις ψυχώσεις του Αντωνάκη και της επικίνδυνης παρεούλας του… Γι’ αυτούς παλεύει όλο το σύστημα της Συγγρού. Οι άλλοι, οι Κυριάκοι και οι Αρούληδες, είναι αναλώσιμα εργαλεία για την επίτευξη των εφιαλτικών τους στόχων.

Η πανηγυρική επιστροφή του «Φίλου Θύμιου» στο μαντρί -αλλά και η επερχόμενη σταδιακή επανεισδοχή όσων καταψήφισαν το Μνημόνιο 2…- είναι ηχηρά προανακρούσματα αυτής της πραγματικότητας, που στρουθοκαμηλίζοντας αρνούνται να αποδεχθούν και να αξιολογήσουν οι -κατά Φαήλον- «ντιντήδες» της ΝΝΔ. Και δικαίωμά τους να αυτοεξευτελίζονται όσο δεν παίρνει. Δικαίωμά τους να τους φτύνουν, να τους «στολίζουν» με μύρια όσα και αυτοί να σκύβουν σαν σκυλάκια το κεφάλι και να κουνάνε την κολοβή τους ουρίτσα στον Αφέντη της Συγγρού.

Δεν είναι όμως καθόλου δικαίωμά τους να καπηλεύονται τον Φιλελευθερισμό, ούτε να ομιλούν καν γι’ αυτόν! Απεμπόλησαν αυτό το προνόμιο από τη στιγμή που -με οποιαδήποτε φτηνή δικαιολογία και «άλλοθι»- κατέστησαν αρωγοί της νεοπολανίτικης επέλασης των φαηλόψυχων μορμολυκείων της Συγγρού. 
Ούτε δύνανται να μιλούν για «πανστρατιές» και κεντροδεξιές παρατάξεις, τη στιγμή που οι ινστρούχτορες του σαμαρισμού απαξιώνουν κάθε «μεσαιοχωρίτικη» αντίληψη, εξοβελίζοντας έτσι όποιον δεν δηλώνει «σκληρός λαϊκός δεξιός» και… «υπερπατριώτης»!

Τέρμα τα ψέματα και τα φτηνά κολπάκια, κύριοι της Συγγρού. Μπορείτε να κρατήσετε -αφού έτσι το επέλεξαν οι ίδιοι- και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Αρούλη, μπορείτε να τους οδηγήσετε στην απόλυτη πολιτική ξευτίλα και απαξίωση, μπορείτε ακόμη να τους βάλετε να… γυαλίζουν τα παπούτσια του Φαήλου και του Αντώνη. 
Δεν μπορείτε όμως να μιλάτε για «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη», ούτε για «πανστρατιά» στο όνομα του Σαμαρά και της Νέας ΠΟΛΑΝ των νταβατζήδων και των ΔΟΛιων Ψυχάρηδων!

Αυτή η Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη υπήρχε κάποτε. Δολοφονήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2009. Αυτό που απέμεινε και χαροπαλεύει είναι η Ντροπή και το Στίγμα που συμπυκνώθηκε στο λαϊκό σύνθημα: 
«Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Και αυτό σας το χαρίζουμε. Και είμαστε υπερήφανοι που -σε αντίθεση με τους Κυριάκους και τους λοιπούς ντιντήδες- εμείς κάναμε την επιλογή συνείδησης και κρατούμε ψηλά την αξιοπρέπεια και την αυτογνωσία του Δημοκρατικού Φιλελευθερισμού μέσα στο κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :