Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φασίστες επιτέθηκαν στον Γιώργο Νταλάρα κατά τη διάρκεια συναυλίας


Κάπως έτσι ξεκινάνε πάντα οι συμφορές. Με την ανοχή μας, στην βία και τις άναρθρες κραυγές από μέρους μικρών ομάδων που δεν έχουν καθόλου καλές προθέσεις απέναντι στην κοινωνία. Στον μικρόκοσμο του φασισμού, όποιος ...


διαφωνεί είναι «αλήτης και προδότης». Γίνεται η «διαπίστωση» και βρίσκονται τα μιάσματα. Οι στόχοι. Έπειτα θα αρχίσουν να καίνε σπίτια και ανθρώπους για να τους … «συμμορφώσουν» και να τους βάλουν στον … «ίσιο δρόμο»! Ο φανατισμός έχει παντού και πάντοτε το ίδιο μοχθηρό πρόσωπο και παραπέμπει σε εποχές κανιβάλων και ζούγκλας!
Τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια συνέβησαν από μέρους φασιστικών ομάδων στο Κλειστό Γυμναστήριο 'Γ. Κακαούρης', στο Ίλιον, καθώς συνεχίζεται η εξόρμηση του Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας.
Ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου αποδοκίμασε τις φασιστικές ομάδες. Όσο και αν προσπάθησαν να δώσουν στις «αντιδράσεις» τους «παλλαϊκό χαρακτήρα», δεν τα κατάφεραν!
Ο κόσμος παρέμεινε ψύχραιμος, αποδοκίμασε τις μικρές φασιστικές ομάδες και προπάντων τα γεγονότα δεν πήραν την έκταση που ήθελαν οι φασίστες. Μπράβο στον Γιώργο Νταλάρα που παρέμεινε επίσης πολύ ψύχραιμος και έδειξε πως τραγουδιστής και ηθοποιός σημαίνει φως …! Όχι σκοτάδι, μίσος και άρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :