Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Για αυτούς που έβγαλαν όντως λεφτά έξω θα μιλήσει κανείς;

Έγινε όλος αυτός ο ντόρος για το «βουλευτή του ενός εκατομμυρίου» που τελικά δεν ήταν βουλευτής αλλά επιχειρηματίας για μια καθ’ όλα νόμιμη επιχειρηματική του κίνηση, και ξεχάστηκε η ουσία του θέματος.
Γιατί ουσία του θέματος είναι αν όντως ...


υπάρχουν βουλευτές που – παράνομα ίσως όχι αλλά σίγουρα ανήθικα - μετέφεραν εν μέσω της κρίσης τις καταθέσεις τους ή μέρος τους σε τράπεζες του εξωτερικού.

Ένα «πουλάκι» ...μου σφύριξε ότι ήδη από τη σχετική έρευνα που έχει γίνει έχουν ξεφυτρώσει μερικά ονοματάκια...

Μου λένε για βουλευτίνα με έντονα χαρακτηριστικά αστής νεόπλουτης που μάλιστα έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με το ιδιαίτερα χαμηλό ποσό που έχει δηλώσει στην εφορία ως ετήσιο εισόδημα παρόλο που και οι καθυστερημένοι καταλαβαίνουν ότι έχει βγάλει τα εκατονταπλάσια...!

Μου λένε και για δεύτερη κυρία του ελληνικού κοινοβουλίου που επανέκαμψε πριν λίγο καιρό στα βουλευτικά έδρανα και επίσης έχει πάρει τα ευρουλάκια της και τα έχει βγάλει εκτός συνόρων.

Στη λίστα φιγουράρει και το όνομα ανδρός ο οποίος όμως τουλάχιστον έχει δικαιολογημένο στο πόθεν έσχες του το σχετικό ποσό καθώς πριν ασχοληθεί με την πολιτική αμειβόταν αδρά εξασκώντας το επάγγελμά του.

Για όλους αυτούς λοιπόν θα μιλήσει κανείς;

briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια :