Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι «φίλοι» μας οι Ρώσοι στοχοποιούν με πυρηνικά την Ελλάδα

Το πρόσωπο του αυταρχισμού του προτίθεται να δείξει και προς την Ελλάδα ο "αδερφός" Πούτιν. Κάπως έτσι θέλει να μας "βοηθήσει"!
Σύμφωνα με τις απειλές που διαρρέουν διπλωματικές πηγές, εκ Ρωσίας προερχόμενες, η Μόσχα είναι έτοιμη να στείλει ένα πυρηνικό ...


τελεσίγραφο στην Ελλάδα, επειδή έχουν φτάσει (λέει) στη Μόσχα πληροφορίες για την διάθεση από την Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας, μιας πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών/αντιβαλλιστικών συστημάτων Patriot PAC- 3, στην αντιβαλλιστική ομπρέλα του ΝΑΤΟ. Αυτό έχει προκαλέσει «εκνευρισμό» στη Μόσχα.
Από το ΥΠΕΞ Ρωσίας διαρρέουν ότι «Σε αυτή την περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε τα μέτρα που έχουμε λάβει και για τις άλλες χώρες που φιλοξενούν ραντάρ ή αντιβαλλιστικά συστήματα». Δηλαδή πυρηνική στοχοποίηση της χώρας!
Από ποιους; Από τα αδέλφια μας τους Ρώσους! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο ελληνικός λαός. Πάντα κοίταζαν τα στυγνά τους συμφέροντα και πως θα βρουν διέξοδο στο Αιγαίο χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Μια και θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τυφλά τις επεκτατικές τους και παμφάγες βλέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :