Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Με πολύ ταρατατζούμ θα επιστρέψουν οι διαγραφέντες στη Νέα Δημοκρατία

Ασταμάτητες διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο για τους διαγραφέντες. Μετά μάλιστα την χθεσινή απώλεια της Έλενας Κουντουρά που προσχώρησε στο κόμμα του Καμμένου, άναψαν τα τηλέφωνα και ζητάνε υπομονή από τους ...


«απελπισμένους» βουλευτές που κλαίνε και οδύρονται για να επιστρέψουν στο κόμμα! Τους διαμηνύουν να μην τολμήσουν να κάμουν καμιά απερισκεψία.
Ζητείται επίμονα από τους διαγραφέντες να σταματήσει κάθε επαφή με τον Καμμένο και να μην τολμήσουν να συγκροτήσουν αυτή την περίφημη «ανεξάρτητη» κοινοβουλευτική ομάδα. 
Θα ήθελαν η επιστροφή να είναι θεαματική που να απασχολήσει τα ΜΜΕ και να δώσει πόντους στον ηγέτη. Διαφορετικά θα είναι σα να μην έγινε καθόλου!
Ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Ζώης σύμφωνα με πληροφορίες θα περιμένουν το κάλεσμα και την Επιστράτευση του Σαμαρά, μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα δανειακή και από εκεί και μετά θα ρωτήσουν τους ψηφοφόρους τους για το τι θα πράξουν….
Μέχρι στιγμής σίγουρη θεωρείται μόνο η επιστροφή των 5 βουλευτών που ψήφισαν και τους δύο εφαρμοστικούς νόμους χωρίς «αστερίσκους», ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ΝΔ δεν βιάζεται να τους εντάξει στην Κ.Ο και πιθανότατα θα ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή τους – καθώς ανεπίσημα το γνωρίζουν – την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!