Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η έκθεση του ΟΟΣΑ υιοθετεί προτάσεις τις Δημοκρατικής Συμμαχίας

Η έκθεση του ΟΟΣΑ που δημοσιοποιείται σήμερα υιοθετεί τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προτείνοντας στην ελληνική κυβέρνηση πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης, υπενθύμισε τις ...



προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε αυτούς που δεν έχουν κανένα εισόδημα και επιμήκυνση των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία είχε προτείνει σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συμπεριλάβουν στη διαπραγμάτευση με την τρόικα πολιτικές χαμηλού δημοσιονομικού κόστους, όπως ένα έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε αυτούς που δεν έχουν κανένα εισόδημα και επιμήκυνση των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια, προκειμένου να αποφορτιστεί η κοινωνική ένταση και να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας των ευπαθών ομάδων.
«Τα δύο κόμματα που συγκυβερνούσαν δεν μας άκουσαν και επέμειναν στην πολιτική των οριζόντιων περικοπών, βαθαίνοντας την ύφεση και οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης και συνέχισε:
«Η έκθεση του ΟΟΣΑ που δημοσιοποιείται σήμερα, υιοθετεί τις προτάσεις μας προτείνοντας στην ελληνική κυβέρνηση πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης.
Για ακόμα μια φορά θα γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινή λογική κ. Βενιζέλε και κ. Σαμαρά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :