Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ας ευχηθούμε να μην φτάσουν σε δολοφονίες και οι δικοί μας Ακροδεξιοί

Χιλιάδες Παριζιάνοι στους δρόμους καταδίκασαν
τις άνανδρες δολοφονίες στην Τουλούζη
Οι επιθέσεις στην Τουλούζη έχουν καθαρά ρατσιστικά κίνητρα. Σε τέτοια φαινόμενα φτάνει μια κοινωνία όταν κυριαρχεί ο ακραίος λόγος, ο φιλοναζιστικός, όταν ύποπτα κέντρα θέλουν να κρεμάσουν τους
… πολιτικούς, να διώξουν τους ξένους και κατηγορούν τους Εβραίους ότι φταίνε για όλα! 
Το περίεργο είναι ότι στην Ελλάδα ο φιλοναζιστικός και παραστρατιωτικός λόγος έχει θέση σχεδόν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (ως έκφραση των περίεργων «Αγανακτισμένων») και στην Ελλάδα το πρώτο βήμα έχει γίνει: γιαουρτώματα, αντισυγκεντρώσεις, εισβολές σε συνεδριάσεις, δήθεν οργή και γιουχαΐσματα.
 Όλα αυτά τα βρίσκεις σε διάφορα blogs και άλλα μέσα ως .. δίκαιη «επίθεση αγανακτισμένων»! 
Τέτοιες επιθέσεις έχουν την τιμητική τους στα δελτία των ειδήσεων και στα ιστολόγια, ενώ παρουσιάζονται με ένα τόνο πανηγυρικό. 
Και όλα ξεκίνησαν πολύ απλά. Με μούντζες κατά του Κοινοβουλίου. 
Πέρσι τι καλοκαίρι έγινε το αγανακτισμένο άθλημα των Ελλήνων. Το επόμενο βήμα δεν είναι μακριά. 
Παντού υπάρχουν τρελοί και φανατικοί, μια ελάχιστη μειοψηφία, που θα νομίσουν κάποια στιγμή ότι μπορούν να εκφράσουν την λαϊκή οργή και να πάρουν ένα πολυβόλο και ν’ αρχίσουν να σκοτώνουν … «προδότες», «ντιντήδες» και «κλέφτες»(ήδη χθες είχαμε επίθεση με καραμπίνα στη ΔΟΥ Αγ. Παρασκευής, για οικονομικούς πάντως λόγους)! 
Οι στόχοι έχουν δοθεί στο διαδίκτυο, όπου ο ακραίος λόγος και ο λεκτικός τραμπουκισμός υπερισχύουν της λογικής. 
Τα μέσα ενημέρωσης, η Λαϊκή Δεξιά (η οποία ανταγωνίζεται τελευταία την Ακροδεξιά σε υπερβολές) και η Αριστερά καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί πολύ σύντομα θα φτάσουν και στην Ελλάδα τέτοιου τύπου φαινόμενα, εάν δεν πέσουν οι "αγανακτισμένοι" τόνοι. Ας ευχηθούμε να μην φτάσουν ποτέ στη χώρα μας τέτοιες ακραίες συμπεριφορές!
Ας ευχηθούμε να αρκεστούν στον λεκτικό τραμπουκισμό ....


Δεν υπάρχουν σχόλια :