Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Περίεργες (αστυνομικές) ειδήσεις για «θερμή υποδοχή» Σαμαρά στην Καλαμάτα!

Φοβούμενη η Συγγρού επεισόδια κατά την επίσκεψη Σαμαρά στην Καλαμάτα προσπαθεί από τώρα να κάψει τα σενάρια που διακινεί η … Αστυνομία, όπως λένε οι επιτελείς του Σαμαρά. Ο Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον ...
υπουργό υποδομών της Νέας Δημοκρατίας τον γνωστό (και προκλητικό) Υπερπατριώτη Μάκη Βορίδη, πρόκειται να παραστεί στα εγκαίνια της γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την αστυνομία(!) … «υπάρχει προεργασία για να πυροδοτήσουν ένταση» ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ μέχρι στιγμής οι ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν έχουν επιτεθεί σε … δεξιούς! Οι επιθέσεις σε δεξιούς προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από Ακροδεξιούς, λόγω της κοινής δεξαμενής ψηφοφόρων! Οπότε οι «πληροφορίες της Αστυνομίας» είναι τουλάχιστον ύποπτες και είναι φανερή η διαχείριση από πλευράς Συγρού με σκοπό να δημιουργηθεί … «είδηση» και να εκτοξευθούν απειλές ή να βρεθούν προσχήματα για την ακύρωση της επίσκεψης Σαμαρά στην ... γενέτειρά του!
Μαθαίνουμε μάλιστα ότι στις τοπικές της ΝΔ το κλίμα ήδη είναι τεταμένο και οι τοπικές ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, «θα γίνει κόλαση»!
Έχουν δηλαδή μόνοι τους φτιάξει πολεμικό κλίμα από φήμες που έχουν μόνοι τους δημιουργήσει και μάλιστα χρησιμοποιώντας στις φημολογίες και την ίδια την Αστυνομία! Η Συγγρού δεν υπολογίζει τίποτα και δεν σέβεται κανένα θεσμό, όταν θέλει να δημιουργήσει φήμες και … επεισόδια!
Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Εάν ο Σαμαράς φοβάται να πάει στη γενέτειρά του, τότε φανταστείτε πόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει για την περίφημη πορεία προς τον λαό του ... Αντώνη!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι διαδιδουν ψεμματα για να μαζεψουν οσο πιο πολυ κοσμο γινεται και να συσπειρώσουν τους οπαδους τους. Εξαλου στη καλαμάτα πιο πολλοι ειναι οι ακροδεξιοι παρα οι ακροαριστεροί οποτε η είδηση μου φαίνεται τελείως μούφα.