Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Χρωστάει 100.000 ευρώ το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης !!!

Γύρω στις 100.000 ευρώ χρωστά το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και οι μισθοί των υπαλλήλων του κόμματος που δεν έχουν καταβληθεί εδώ και 4 μήνες... «Είναι ...


απαράδεκτο αυτό αλλά με τη νέα νομοθετική ρύθμιση με τις τράπεζες θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε χρέη και μισθούς», είπαν στην Θεσσαλονίκη τα τοπικά κομματικά στελέχη.

Οι τοπικοί κομματάρχες εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα του κινήματος αλλά και ιδιαίτερα απολογητικοί χωρίς να παραλείψουν να αφήσουν αιχμές εναντίον κυβερνητικών στελεχών.

«Τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ενεργοποιούν τα φοβικά σύνδρομα του λαού σε μια εθνικό-λαϊκίστικη λογική με αποτέλεσμα να παρκάρουν τους ψηφοφόρους σε άλλα κόμματα με δημοσκοπική άνοδο, αυτήν την περίοδο», είπε ο γραμματέας της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ υπαίθρου Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης, στέλνοντας μηνύματα προς την Ιπποκράτους.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές υπογράμμισαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες και εκτίμησαν ότι θα προσέλθουν πολλοί στην κάλπη για να εκλεγεί νέος πρόεδρος γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να ανοίξει ο διάλογος με την κοινωνία.

«Ο κόσμος ασκεί σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και προσδοκά να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα μετά την εκλογή νέου αρχηγού», είπε ο γραμματέας της νομαρχιακής Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου. Ο ίδιος, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο Γιάννη Ραγκούση, ξεκαθάρισε πως «κανείς μας δεν είναι υπέρ του λαϊκισμού να παίρνουν οι βουλευτές το βασικό μισθό αλλά και αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να ασχολούνται με τους πολίτες και όχι με μικροκομματικά συμφέροντα ή προσωπικές διαβουλεύσεις που μας έφεραν εδώ».

Πηγή:www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :