Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επικίνδυνη φαρσοκωμωδία η υπόθεση με τα πόθεν έσχες. Υπόλογος ο Αργύρης!

Σε επικίνδυνη φαρσοκωμωδία έχει καταλήξει η υπόθεση με τα πόθεν έσχες. Πολύ ύποπτος αναδεικνύεται και ο ρόλος του Αργύρη στο στήσιμο της όλης υπόθεσης, αλλά και των «ορκωτών ελεγκτών λογιστών» που ...


αναδεικνύονται σε υπηρέτες του δικομματισμού και όχι της νομιμότητας, σε ένα σχέδιο παραπλάνησης της κοινής γνώμης! 
Η υπόθεση μπάζει από παντού και μυρίζει σκηνοθεσία και προβοκάτσια για την δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων προς όφελος του δικομματικού συστήματος. Περιέργως δεν παραπέμπεται κανένας από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Άρα υπάρχει συμφωνία στο παρασκήνιο με εκτελεστή του συμβολαίου τον … Αργύρη, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο στήσιμο της προβοκάτσιας! Έπαιξε ρόλο κλειδί στον ιστό των συμφερόντων που έχουν στήσει μέσα στην κρατική μηχανή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Ερώτηση: τι απέγινε η πραγματική παρανομία με το αδήλωτο 1 εκατομμύριο ευρώ του Λιβανού της Νέας Δημοκρατίας;

Συμπέρασμα: ο δικομματισμός θα δώσει τα ρέστα του για να βγει αλώβητος από την χρεοκοπία της Ελλάδας. Φταίνε όλοι οι άλλοι! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αθώες περιστερές! 
Υπάρχει ολόκληρος σχεδιασμός για να χτυπηθούν πρόσωπα και κόμματα που στέκονται εμπόδια στη Νέα Συγκυβέρνηση! 
Παρατηρείστε ποιοι παραπέμπονται χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια τίποτα! 
Μόνο για να στηθεί η λάσπη στα μέσα ενημέρωσης και τα δεξιά ιστολόγια, που φυσικά και πανηγυρίζουν: ΛΑΟΣ (Βελόπουλος-Ψωμιάδης), ΚΚΕ (Δρούτσας) και φυσικά Συμμαχία(Ισίδωρος Κούβελος). 
Ω του θαύματος δεν παραπέμπεται κανένα «αγγελούδι» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! Κόρακας, κόρακα, μάτι δεν βγάζει! 
Αναμένονται βέβαια νέες "προεκλογικές" επιθέσεις σε αυτά τα κόμματα γιατί πρέπει πάση θυσία να στηθεί το σκηνικό της επόμενης Συγκυβέρνησης … Και για όποιον στέκεται εμπόδιο στήνεται από το βρώμικο σύστημα του δικομματισμού, η πυρά της παραπληροφόρησης!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οι γκαιμπελισκοι ειναι αμετανοητοι. Ντρεπομαι μονο που καταλαβα τωρα τι μαφιες μας κυβερνούσαν ολα αυτά τα χρόνια.