Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ! Στις καταγγελίες του ξενοδόχου για μίζες «εμπλέκεται» και ο υπουργός της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου.

Αδιαφόρησε στις προσωπικές καταγγελίες του ξενοδοχοϊδιοκτήτη!
Απανωτές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια από το νέο μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς στο Υπουργείο Ανάπτυξης σε σχέση με επιδοτούμενες επενδύσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο συνιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας (Μάρκου), κατήγγειλε ότι, ενώ έχει ...

εγκριθεί επιχορήγηση για επένδυση στην επιχείρηση που διατηρεί με τον αδερφό του στο νομό Αργολίδας, ύψους περίπου 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, οι δύο υπάλληλοι με συνεχείς δικαιολογίες απαιτούσαν το ποσό των 120.000 ευρώ προκειμένου να προωθήσουν τον φάκελο της επιχορήγησης.
Αυτά ξεκίνησαν επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Κατέφυγε τότε στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, κατήγγειλε τον εκβιασμό και ο υπουργός αντί να επιληφθεί του θέματος άρχισε τις υπεκφυγές! «Άστο να περάσει» και «θα δούμε»!
Έκπληκτος ο ξενοδοχοϊδιοκτήτης δεν μπορούσε να κατανοήσει την συμπεριφορά του Υπουργού σε προσωπική καταγγελία διαφθοράς και εκβιασμών!
Η καταγγελία έγινε από τον ίδιο τον ξενοδοχοϊδιοκτήτη στον ΒΗΜΑ fm, από όπου κάλεσε ο καταγγέλλων σε δημόσια αντιπαράθεση τον πρώην Υπουργό!

Ο Υπουργός αναζητήθηκε από τον σταθμό και ζήτησε να απαντήσει αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :