Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κραυγή αγωνίας από τον Φίλο Γίγαντα Φαήλο: «Αντώνη ξύπνα γιατί κοιμάσαι όρθιος»!

Έντρομος ο Φίλος του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά απευθύνει κραυγή αγωνίας προς τον Αρχηγό Αντώνη: «Αντώνη ξύπνα ... Κοιμάσαι όρθιος»! 
Να γίνεις πιστευτός, σοβαρός και μετρημένος γιατί δεν είσαι. [Πότε ήτανε δηλαδή αλλά ας το ξεπεράσουμε. Η αναξιοπιστία ...


Σαμαρά αναγνωρίζεται από παντού!]
Πρόσεξε Αντώνη τους Κουτοφράγκους, τους Αλαμανούς και όλους τους Έσπερους που μας έφερε το ψηλό παιδί από τη Μινεσότα. Αυτόν που κάνει τετρακέφαλους στα γυμναστήρια, ενώ εμείς τους κάναμε καράτε κιντ, σε στάση πελαργού στα νηπιαγωγεία.
Όταν μας τιμωρούσαν Αντώνη μου οι δάσκαλοι επειδή δεν πιάναμε πουλιά στον αέρα. Έτσι τα εμπεδώσαμε τα πτηνά. Με το ένα πόδι και να κοιτάμε τον τοίχο του δημοτικού! Εσύ Αντώνη μας καταλαβαίνεις γιατί την εποχή της ερήμου κοίταζες ταβάνι. Τι ταβάνι, τι τοίχος, τι ταβανόμπροκες! Το ίδιο κάνει Φίλε – Φίλε Αρχηγέ …
Μην δεχτείς φίλε Αντώνη να σε κουρέψουν γουλί γιατί τότε θα χάσεις την χρυσή τρίχα του Σαμψών και τι θα κάνουμε εμείς! Θα περιμένουμε άλλα χίλια χρόνια, να ξανάρθεις! Κατάθλιψη θάχουμε πάθει μέχρι τότε!
Τέλος πάντων βαρέθηκα να κάνω τον πελαργό. Ας κάνουμε τώρα τα κοτσύφια ή τα γεράκια. Έστω τους αετούς που είναι πιο ευγενή πτηνά. Τα τρώνε τα ποντίκια!

Πρόσεξε Αντώνη τις σχέσεις με τους Μερκοζί. Καλά είναι να τους λες μια κουβέντα για να τους αρπάξεις κανά κονδύλι νάχουμε και μείς να τρώμε. Μέχρι εκεί όμως!
Μόλις τα πάρεις ν’ αρπάξεις από το λαιμό τον Κοντό των Βερσαλλιών και από τα μαλλιά την Τεταρτοραΐχισα Άντζι και να τους αρχίσεις στα χαστούκια!
Ο Αρχηγός Αντώνης δεν αλλάζει άποψη. Είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει πουκάμισα, ούτε βάζει ποτέ την υπογραφή του σε Κουτόφραγκους και Αλαμανούς! Αντώνη μας ξέρεις και σε ξέρουμε. Πρέπει να δείξεις σε όλους ποιος κάνει κουμάντο εδώ στην Ψωροκώσταινα. Εσύ και κανείς άλλος! Μόνο εσύ θα διώξεις τα ποντίκια, τις κατσαρίδες και τα ορτίκια!

Προς θεού-Δία εκεί που πας, αν σε ρωτήσουν για εκλογές, πρόσεξε μην σε πείσουν να ψηφίσουν και αυτοί. Άστους να ψηφίζουν στην Βεστφαλία, στο Σβάμπεν, και στα άλλα όμορφα χωριά της Φλάνδρας (που είναι σημειωτέον γεμάτα λακούβες και μου έσπασαν τ’ αμάξι) και στα Παράξενα Περίχωρα του Παρισιού. Άστους εκεί!
Εδώ δεν είναι Κουτοφραγκία. Ψηφίζουν μόνον ήρωες που έκαναν καράτε κιντ στο νηπιαγωγείο και ήξεραν τη στάση Πελαργός στο δημοτικό!
Όλοι οι άλλοι στον Καιάδα, να χαρώ. Μην κάμω κι’ εγώ το κομμάτι μου; Τι Σπαρτιάτης είμαι; Πως θα αποδείξω ότι κρατάω Θερμοπύλες, Πλαταιές και Δερβενάκια;

Εδώ ψηφίζουν οι εγχώριοι κραταιοί, αληθινοί. Οι γενναίοι και λερναίοι. Ο Μπάμπης, ο Θανάσης (προσοχή, δεν έχει καμιά σχέση με τον Θανάση της Δαμανάκη), η Μαρία και η Ωραία Ελένη.
Και εσύ θα είσαι ο Ηγεμόνας του Μακιαβέλλι. Τοιχογραφία θα σε κάμει ο Λεονάρντος ο Νταβίτσης, μέσα στα Μαρμαρένια Αλώνια να παλεύεις με τους Σαρακηνούς Αλαμανούς!
Εκεί για να καεί η γούνα των Ευρωπαίων. Στη μάχη. Στ’ αλώνια και όχι στα Σαλόνια. Αυτό είναι το Μυστήριο Ρε Φίλε! Ζοχαδιακό Μεγαλείο σε λέω και σε ματαλέω!
Εσύ θα τους στείλεις τις ακρίδες και την Τρίτη πληγή του Φαραώ. Πρόσεξε μην τους στείλεις την έκτη και γελάνε. Από όγδοη κι’ απάνω! Να καταλάβει και ο Ταξιδιάρης Μπάτμαν (ένεκα η κολλητή η φόρμα η σεξουλιάρικη) που το κάνει το ποδήλατο με ανθρακονήματα. Όχι Σερπαντίνες και Χίμαιρες. Εδώ είναι Βαλκάνια, που δεν έχουν δάνεια!

Πρόσεξε Αντώνη γιατί εσύ ο Ηγεμών είσαι ο μόνος που θα αντιμετωπίσει τον Βουλιμικό Διάδοχο που είναι χειρότερος από τον τεταρταίο πυρετό. Εμείς μόνο κάτι ψυχιατρεία έχουμε περάσει. Όχι σπουδαία πράγματα. Ο χοντρός όμως είναι η πανούκλα και το έιτζ μαζί! Δεν έχει θεραπεία η αρρώστια του.
Εμείς κοιτάζαμε ταβάνι και γίναμε καλά. Θεραπευτήκαμε και επανενταχτήκαμε στην κοινωνία. Αληθινά πράγματα! Όχι ουτοπίες και ψεύτικα λόγια, μεγάλα. 
Ήρθε η ώρα να κυβερνήσει στην Ελλάδα η Αλήθεια και το Φως το Ιερό. Να μάθουν όλοι ποιος θα κυβερνήσει στ' αλήθεια την Πατρίδα. Να φτάσει στους Κουτόγραφκους ένα λιτό, σαφές, λακωνικό μήνυμα. Χωρίς αμφισημίες. Η αλήθεια του (message) να κόβει σαν το πριόνι του δολοφόνου και όχι σαν τον αθέρα του μαχαιριού!

Έξω από δω οι Ντιντήδες και οι Ευρωπαίες τουρίστριες που ξέρουμε γιατί διψάνε, αλλά δεν μας αφορά!
Όσοι κοιτούν λοξά, κάτω ή πάνω από τον ώμο,  όσοι κομπάζουν ατσαλάκωτοι, με το τζελ στο μαλλί να 'χει στομώσει τις εγκεφαλικές σπείρες, δεν μπορούν να πείσουν. Να πάνε στις Ευρωπαίες τουρίστριες, να πνίξουν το κουνέλι οι Ντιντήδες! Όλοι αυτοί, την ημέρα της νίκης θα πάθουν εγκεφαλικό στις σπείρες  κι’ έτσι θα γλυτώσουμε από την θλιβερή παρουσία τους.

Θα γίνει Φαρ Ουέστ. Μονομαχία στο Ελ Πάσο. Οι κάλπες θα γίνουν μπουρλότα και τα εκλογικά κέντρα πυριτιδαποθήκες που θα δώσουν την εξουσία σε Σένα Αντώνη! 

Μόνον ένας τρόπος υπάρχει ν’ αγγίξεις τις καρδιές και τα μυαλά των ψηφοφόρων, που έχουν γίνει σίριαλ κίλερς και πυροβολούν τις Ξένες Δυνάμεις και τα Δεκανίκια τους, ακατάπαυστα.
Αυτό θα πει Εκδίκηση! Η ενθρόνισή Σου στον υψηλότερο θώκο του Έθνους. Εκεί θα μείνεις για πάντα. Ταριχευμένο θα σε προσκυνάμε. Κιμ Ιλ Γιονγ και Μάο Τουνγκ Τσε μαζί!
Όλοι οι αθώοι του αίματος στο πλευρό Σου. Για πάντα! Σου δίνουμε την ζωή μας Αρχηγέ κι' εμείς θα σου δώσουμε και πουκάμισο ν' αλλάξεις! Ποδοπάτησέ μας! Είσαι η μόνη Ελπίδα μας. Ήλιος και Δάκρυ μαζί.
Είσαι η πρώτη Έκρηξη και η Αιώνια Εκδίκηση! Εγώ είμαι ο απλός Κήρυκας. Είμαι η Φλόγα και ο Γδικιωμός. Είμαι το Σπαθί και η Λόγχη. Είμαι ο Αθώος του Αίματος! Εμπρός της Γης οι Δοξασμένοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :