Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Το ζουμί της δίωξης Ορνεράκη «κατ’ αγνώστων» βρίσκεται στην ελεύθερη δράση των Ρωσικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα!!!

Θα ασχοληθεί ο Ορνεράκης με την ανεξέλεγκτη δράση
Ρώσων πρακτόρων στην Αθήνα;
Κανένας δεν ασχολείται με την ουσία της έρευνας που ξεκίνησε από δεξιά έντυπα και ενισχύθηκε από τις … Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες!!!
Υπηρεσίες που εμφανίζονται να λειτουργούν εντελώς ελεύθερα και ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουν καθόλου το ...


Σύνταγμα και τους Νόμους!
Τα δημοσιεύματα κίτρινων εντύπων εμφανίζουν τις Ρωσικές Υπηρεσίες να πηγαινοέρχονται χωρίς κανένα εμπόδιο και την Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι! Κάτι που εμφανίζεται περίπου ως "εθνική επιτυχία"!
Μέχρι και «αντιπαρακολουθήσεις» έστηνε (στήνει ακόμη άραγε;) η Ρωσία οι οποίες είχαν και αποτέλεσμα να «εντοπιστούν» 20 άτομα, μέλη ξένων υπηρεσιών, που παρακολουθούσαν τον Καραμανλή και παραδόξως παραμένουν "άγνωστοι"! Κάτι ξέρει δηλαδή η FSB και δεν μας το λέει!
Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλο επί Καραμανλή και οι ξένες υπηρεσίες έκαναν ό,τι ήθελαν. Εθνική κατάρρευση δηλαδή! Δεν υπήρχε ούτε καν στοιχειώδης εθνική υποδομή σε θέματα εθνικής ασφάλειας.
Η FSB (Federal Security Service) μάλιστα, δηλαδή η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία, είναι αυτή που ανέλαβε ρόλο και δράση και ενημέρωνε την δική μας ΕΥΠ, η οποία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και εμφανίζεται εντελώς ανίκανη να αναλάβει δράση και έρμαιο ξένων υπηρεσιών που δεν ξέρουμε μέχρι που φτάνει η δράση τους στην Ελλάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :