Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Συμπιλίδης μαζί στον αγώνα για μια αντιμητσοτακική κυβέρνηση!

Η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη , ο Γ. Συμπιλίδης, βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι με τον γιο του πρωθυπουργού που έριξε ο Συμπιλίδης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ποιόν άραγε αναφέρεται η "ιστορική δικαίωση"; Φαίνεται μάλιστα ότι απολαμβάνει τον ...


ρόλο του ο Κυριάκος. Έχει άραγε πιστέψει ότι η σημερινή ΝΔ είναι ακόμη «μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη»; Με όλο αυτό τον ακροδεξιό συρφετό που έχει μαζευτεί στον τρίτο όροφο της Συγγρού και την ακροδεξιά ρητορεία του Αρχηγού Αντώνη και των "Δικτύων";
Ενδέχεται να βγει ο Κυριάκος σε κοινές περιοδείες με τον Συμπιλίδη για να υποστηρίξουν την άνοδο στην εξουσία της επικίνδυνης κυβέρνησης του αναξιόπιστου Σαμαρά. 
Είναι φανερό ότι κάποιοι Πολανίτες την έχουν στημένη στον Κυριάκο και ο ίδιος δεν βλέπει το δάσος. Ικανοποιείται με τις υποσχέσεις εξουσίας που έχει αποσπάσει από ιστορικά αναξιόπιστους και εκδικητικούς Πολανίτες που επιδιώκουν την … ιστορική δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά και την ιστορική ατίμωση του μεγάλου πολιτικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
Τη στιγμή που ο Σαμαράς είναι απολύτως συνυπεύθυνος για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας (με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διεκόπησαν βίαια οι απαραίτητες Μεταρρυθμίσεις) και για το γεγονός ότι η εθνική υπόθεση του Σκοπιανού βάλτωσε εξαιτίας της παροιμιώδους ανευθυνότητας και των εθνικιστικών αγκυλώσεων του Σαμαρά!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ντρέπομαι που ψήφιζα αυτο το κόμμα τοσα χρόνια...