Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει διαδικτυακό πόλεμο στον Ευ. Βενιζέλο.

Ανύπαρκτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο διαδίκτυο. Είναι ένας χώρος όπου ποτέ δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι το αξιοπρεπές. Αντίθετα ο Παπανδρέου, ο Καρχιμάκης και η Ιπποκράτους έχουν τα site που υποστηρίζουν Γιωργάκη και τα blogs που βρίζουν με το παραμικρό τον Ευάγγελο! Με μια πολυετή θα ...


 λέγαμε διαδρομή στο ... "άθλημα"!
Φαίνεται ότι στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη συμφωνία της Ιπποκράτους με την Συγγρού για χτυπήματα στον Βενιζέλο κάτω από τη μέση από … πασοκικά ιστολόγια. Σε λίγες μέρες θα πάρουν την σκυτάλη και τα Βαθιά Δεξιά ιστολόγια και ο Βενιζέλος δεν θα έχει καθόλου διαδικτιακή υποστήριξη!
Πάντως σε όποιο blog και να πάτε που να στήριζε ΠΑΣΟΚ, ξεχάστε το! Έχει μεταβληθεί σε σφόδρα αντιβενιζελικό, μερικές φορές επιδεικνύοντας μεγαλύτερο μίσος και από αυτά ακόμη τα ακροδεξιά που στηρίζουν Νέα Δημοκρατία. Λέγεται ότι και οι Δεξιοί εκπλήσσονται με την «αυθόρμητη» υποστήριξη που λαμβάνουν από τα πασοκικά (καρχιμακικά) ιστολόγια! Αγνοούν ενδεχομένως τις πολύπλευρες σχέσεις που είχε πάντα το Βαθύ ΠΑΣΟΚ (λαλιωτικό + καρχιμακικό) με την Πολιτική Άνοιξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :