Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Χαμός στη ΝΔ με τα πακέτα που μοιράζονται στο στημένο σαμαρικό διαδίκτυο!

Δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους μοιράζουν όμως
πακέτα στα στημένα ιστολόγια!
Χαμός έχει γίνει στη Νέα Δημοκρατία με τις καταγγελίες του Πανοκαμμένου για τα πακέτα που έχουν μοιραστεί σε συγκεκριμένα ιστολόγια. Στην (πρώτη) καταγγελία του ο Πανοκαμμένος...
αναφέρει: "χωρίς να μοιράζω 100000 ευρώ από ....


τα μαύρα ταμεία, γιατί ο Σκορδάς αρνείται ότι πληρώνει.
" Με λίγη προσοχή καταλαβαινουμε όλοι ποιούς εννοεί ο Καμμένος ότι "τα παίρνουν"!

Την στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων της Συγγρού, απολύονται νεοδημοκράτες από το κόμμα και μοιράζουν χρήμα σε ιστολόγια για «τεχνητές» επιτυχίες.

Όλοι έχουν καταλάβει το σύστημα αναδημοσιεύσεων που έχει χτιστεί γύρω από τα "κεντρικά" δεξιά blogs.

Δεν ήταν ανάγκη να το πει ο Καμμένος, ότι αυτό το σύστημα ήταν πολυδάπανο και μάλιστα έχουν ακουστεί πολύ μεγαλύτερα ποσά από αυτά που αναφέρει στην καταγγελία του στο facebook!

Το πρόβλημα υπάρχει στους απλήρωτους υπαλλήλους της ΝΔ και στα ιστολόγια που προσπαθούν με προσωπικό κόστος να συντηρούν την ροή τους, χωρίς να περιμένουν ποτέ κεντρική υποστήριξη! Τώρα καταλαβαίνουν ότι είναι οι μαλάκες της δεξιάς!

Εξάλλου αυτό που πάντα ζητούσαν και ποτέ δεν είχαν, ήταν κεντρική ενημέρωση και ενδεχομένως καθοδήγηση. Κάτι που ποτέ δεν έγινε.
Ούτε επί Καραμανλή (εκείνη την εποχή έτρεμαν την δύναμη του διαδικτύου) και ούτε μετέπειτα επί σαμαρικού σκοταδισμού και υπερβολικής μονομέρειας υπέρ συγκεκριμένων ιστολόγων και δημοσιογραφικών blogs.

Επί Σαμαρά κυριάρχησαν συγκεκριμένα ιστολόγια στη Νέα Δημοκρατία με το πρόσχημα της ήδη καθιερωμένης αναγνωσιμότητας. Η οποία «αποδεικνύονταν» από πλαστές "επιτυχίες" με πληρωμένα κλικς, ενώ όλους τους άλλους ""!

Μια άλλη πτυχή του προβλήματος βρίσκεται στο ερώτημα που προκύπτει από την καταγγελία Καμμένου, για το πότε ακριβώς έμαθε για τα καλοπληρωμένα ιστολόγια! 
Γιατί μέχρι στιγμής τον είχαν στον αφρό του αγώνα κατά του μνημονίου. Αφορμή των καταγγελιών υπήρξε ανάρτηση του antinews που κατηγορούσε τον Καμμένο για την επιθυμία του να γίνει και αυτός Αρχηγός και τον έκανε ένα με τον … Τατούλη!

Ο λόγος βέβαια που θορυβήθηκαν οι διάφοροι πράκτορες της Συγγρού ήταν διότι ο Καμμένος περιορίζει ακόμη περισσότερο την κατάκτηση του Μαξίμου από το Σύστημα Σαμαρά.

Το ερώτημα όμως παραμένει: τώρα που άρχισαν να τον βγάζουν στη σέντρα, ενοχλήθηκε ο Πάνος με τα τεράστια ποσά που διοχετεύονται στα ανώνυμα και στρατευμένα ιστολόγια;

Δική μας ερώτηση: εμείς ξέρουμε ότι η διείσδυση της Συγγρού στο Internet δεν έχει εξαντληθεί στα δεξιά πληρωμένα blogs. Και μια πλειάδα παράλληλων δημοσιογραφικών ιστολογίων βρίσκεται στο payroll. 
Έτσι εξηγείται και η ξαφνική στροφή διαφόρων δήθεν ανεξάρτητων ιστολόγων, υπέρ του Σαμαρά. Τελευταία έχει πέσει πάλι πολύ χρήμα στο διαδίκτυο με αντάλλαγμα την υποστήριξη στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :