Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το αλαλούμ στη ΝΔ και τα γαλάζια παπαγαλάκια

Όπου λαλούν πολλά κοκόρια
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε διάφορες… έγκυρες ιστοσελίδες, να γράφουν κυριολεκτικά παραμύθια... και άλλοτε να πριμοδοτούν και άλλοτε να… "θάβουν", συγκεκριμένους υποψήφιους σε περιφέρειες, ως επί το πλείστον, του ...



λεκανοπεδίου.

Και το παιχνίδι αυτό παίζεται ,κυρίως στις υποψηφιότητες της Ν.Δ. ίσως γιατί σήκωσε νωρίς το γάντι των εκλογών! Χαμός και μάλιστα κακός χαμός.

Την τιμητική της έχει η Α Αθηνών...Έχουν βγεί μαχαίρια..

Βλέπετε, η κάθοδος του Ανδρέα Ψυχάρη, εντελώς αγνώστου μέχρι χθες στο ευρύ κοινό της ΝΔ, έχει προκαλέσει ταραχή, σε παλαιούς και νέους, δεδομένου ότι ο νέος φέρελπις πολιτικός, δεν διαθέτει απλώς… “μπάρμπα στην Κορώνη”, αλλά μπαμπά, και μάλιστα ισχυρό και κραταιό, την καταγωγή του έλκοντα από την γραφική Πύλο, τόπο καταγωγής και του Προέδρου της ΝΔ.

Άλλωστε εκεί τέλεσε συμβολικά τους γάμους του σε ανύποπτο χρόνο ο κ.Σαμαράς..

Η υποψηφιότητα αυτή προκάλεσε πολλές καραμπόλες...Μέχρι και στην αύξηση των" όχι ",κατά την ψήφιση του Β Μνημονίου, συνέβαλλε, ώστε να πιαστούν στον ύπνο,αδιάβαστοι, οι κ.κ.Τασούλας,Λυκουρέτζος και Μπαλτάκος,οι οποίοι παραπληροφορούσαν τον κ. Σαμαρά,μέχρι τελευταία στιγμή!

Τι συμβαίνει, λοιπόν, στα ρετιρέ της ΝΔ?

EPP Summit June 2010
Ο Ψυχάρης πρέπει να εκλεγεί πάση θυσία.

Το σύνθημα έχει πέσει από ψηλά στη ΝΔ και έχουν βαλθεί όλοι οι παρατρεχάμενοι, να υλοποιήσουν την απόφαση του Προέδρου,ο οποίος θέλει να συνδέσει το όνομά του, κατά την πρώτη του εκλογική αναμέτρηση,με εκλογές πεφωτισμένων.

Ετσι ενεργοποιήθηκε, κατά που λένε οι κακές γλώσσες,ισχυρός κομματικός παράγων της ΝΔ,ο οποίος έχει αναλάβει ως υπερεργολάβος την προώθηση του υιού Ψυχάρη.Και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει σε τέτοιο σημείο, ώστε ο... μικρός να συμπεριφέρεται ως ήδη εκλεγμένος βουλευτής και μάλιστα με υπουργικό χαρτοφυλάκιο υπό μάλης...

Η δε αλαζονεία,που τον διακρίνει… πέφτει με την οκά, από τα πατζάκια του!Οχι μόνο δεν ομιλεί στους συνυποψηφίους του,αλλά ούτε σε παλιούς και σοβαρούς βουλευτές!

Κι ύστερα σου λένε γιατί η Ελίζα Βόζενμπεργκ,πήρε των ομματιών της και φλερτάρει με το κόμμα του Καμμένου..

Είδε και απόειδε η γυναίκα--που είναι και αξιοπρεπής--οτι η αξιοκρατία πάει πλέον περίπατο στη ΝΔ του Σαμαρά που τον εξέλεξαν για να γλυτώσουν από την οικογενειοκρατία.

Και για να έχει πλέον κανείς μέλλον,πρέπει να είναι υιός μεγάλης οικογένειας...

Ετσι από την Δημοκρατία των...πολιτικών αμνών, περάσαμε στη Δημοκρατία των πολιτικών... πυροτεχνημάτων!

Βρε εδώ το κόμμα είχε κι έχασε το αστέρι, τη Τζότζολα, με την Βόζεμπεργκ θα ασχολείται τώρα? Εδώ έχει την Άννα την Ευθυμίου, τον "θηλυκό" Μιχελάκη, με τους διαγραφέντες θα ασχολείται...

Το θέμα μας ,πάντως, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά...

Υπάρχει αναβρασμός και μάλιστα μεγάλος!

Κάποια παπαγαλάκια, όπως αναφέραμε στην αρχή του κειμένου, που εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες, προωθούν ορισμένα πολιτικά πρόσωπα που όχι δε βγαίνουν, όπως ισχυρίζονται, στις μετρήσεις που γίνονται αλλά οι ερωτηθέντες δεν τους θυμούνται πια...

Για παράδειγμα σε ερώτηση που ετέθη σε ερωτηθέντες, αν θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο που δοκιμάσθηκε στην πρώτη γραμμή κι άλλη φορά και μάλιστα από πολύ προβεβλημένη θέση, οι ερωτηθέντες απάντησαν "ποιός είναι αυτός?"....

Τον είχαν ξεχάσει...

Κι όμως τα διάφορα κέντρα παραπληροφόρησης έχουν βαλθεί να
EPP Summit March 2010
μας πείσουν ότι βγαίνει και μάλιστα και σε καλή θέση!

Ας μαζευτούν όμως, γιατί πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν...

ΥΓ. Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πηγές, στα συρτάρια του Αντώνη Σαμαρά, όλες οι δημοσκοπήσεις για την Α' Αθηνών δείχνουν τα ίδια πράγματα: άνετη πρωτιά για τον Δ. Αβραμόπουλο.

Για τις θέσεις 2 έως 4 παλεύουν Προκόπης Παυλόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νικήτας Κακλαμάνης.

Στην 5η θέση πλασάρεται μέχρι στιγμής ο γιος του Ψυχάρη και στη συνέχεια η μάχη δίνεται μεταξύ Φ. Πιπιλή, Νότη Μηταράκη και Β. Κικίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :