Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σχέδιο αποδυνάμωσης Βενιζέλου ετοιμάζουν στη Νέα Δημοκρατία

Παρά του ότι ο Φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης υποστηρίζει σχέδιο συνολικής επίθεσης στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, φαίνεται ότι το Επιτελείο αποφάσισε να στηριχτεί προεκλογικά σε ένα ...


σχέδιο αποδυνάμωσης του Ευ. Βενιζέλου.
Αναμένεται μάλιστα στις αμέσως επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η επίθεση για να ακυρωθεί το όποιο επικοινωνιακό κέρδος του ΠαΣοΚ από την εκλογή του  Βενιζέλου στην προεδρία του.
Ήδη ξεκίνησαν οι «διαρροές» του τύπου «Βενιζέλος, όπως Παπανδρέου» και πολύ σύντομα θα μείνουν μόνο στον Βενιζέλο για να βγει από το κάδρο τελείως ο Γιωργάκης, ο Συμφοιτητής του Αντωνάκη!
Στόχος είναι να θεωρηθεί αποκλειστικά υπεύθυνος για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ο Ευάγγελος! Ήδη συλλέγονται φράσεις του Βενιζέλου («θα βγούμε στις αγορές το τέλος του 2011» και άλλες) για να φανεί προεκλογικά ότι υπεύθυνος για την καταστροφή είναι μόνο ο Βενιζέλος, ο οποίος ήταν ο «πρωταγωνιστής» της διετίας ΠΑΣΟΚ … στην οποία συμπεριλαμβάνεται η αποτυχία του πρώτου Μνημονίου.
Τις επόμενες ημέρες αποφασίζεται περιοδεία του Σαμαρά στην Πάτρα όπου σε ομιλία του θα δώσει το στίγμα της αντιβενιζελικής στρατηγικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια :