Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Χωρίς Αντιμνημονιακούς η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές! Έληξε άδοξα η Αντίσταση στο 4ο Ράιχ!

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί; Το κόμμα που είχε σηκώσει ψηλά τα λάβαρα κατά του Μνημονίου, η Νέα Δημοκρατία έγινε το δεξιό δεκανίκι και ο λαγός του Μνημονιακού ΠΑΣΟΚ. Πάνε για συγκυβέρνηση ξέρετε! Ό,τι κατηγορούσε το λούστηκε ο ...


Αντώνης Σαμαράς υπό την πίεση των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Δεξιάς που συναντούν τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό των δικών τους χωρών. Δεν θα άφηναν τη Νέα Δημοκρατία να το παίζει αντιμνημόνιο και αντίσταση στο 4ο Ράιχ, όπως έλεγαν!
Σύμφωνα λοιπόν με εγκύκλιο της Νέας Δημοκρατίας (από τον Α. Λυκουρέντζο καλύτερα) τίθενται εκτός ψηφοδελτίων όλοι όσοι καταψήφισαν το Μνημόνιο και τον Εφαρμοστικό Νόμο «και όσοι εμφανίζουν αντιμνημονιακή συμπεριφορά»! Επιστρέφουν όπως φαίνεται οι πέντε που ψήφισαν τον Εφαρμοστικό:οι Εμμ. Κεφαλογιάννης, Αν. Καρυπίδης, Θ. Λεονταρίδης, Ζ. Τζηκαλάγιας και Αλ. Δερμεντζόπουλος. Οι υπόλοιποι εάν θέλουν να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία, δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στις εκλογές!

Στην ίδια εγκύκλιο καθορίζονται «απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για τις εκλογές». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους από σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια :