Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έχει σχέσεις με τα CDS και ο Σαμαράς; Απίστευτο και όμως αληθινό!

Και όμως στην υπόθεση των CDS συνδέεται και ο Σαμαράς! Ο αγνός, άσπιλος και αμόλυντος Αρχηγός Αντώνης. Αυτός που βρίσκονταν στην ...


πολιτική έρημο και όταν δεν κοίταζε το ταβάνι έκανε παιχνίδια με τον συμφοιτητή του Παπανδρέου!
Ο Τράγκας απειλεί ότι θα δώσει όλα τα στοιχεία στο επόμενο “Crash” … που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή.
Τα στοιχεία που απειλεί να αποκαλύψει ο Τράγκας αφορούν τις διασυνδέσεις που έχουν και ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου με τον Καλαμποκάνθρωπο (τον κύριο Μαργέλλο), στον οποίο αναφέρονταν σε πρόσφατο άρθρο του και ο Σταύρος Ψυχάρης, γνωστό από την υπόθεση με το καλαμπόκι (εξ ου και το παρατσούκλι).
Ο φίλος μάλιστα του Σαμαρά, Σταύρος Ψυχάρης, αναφέρθηκε πρόσφατα στον «Καλαμποκάνθρωπο», σε άρθρο του στο "ΒΗΜΑ" [«Τι µας είπε ο κ. Παπανδρέου»*], συνδέοντάς τον μόνο με τον Παπανδρέου. Οπότε αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις Τράγκα!

* Ο φίλος του Σαμαρά, Σταύρος Ψυχάρης γράφει: Είναι φυσικά µια φάρσα – αυτό συµβαίνει όταν µε σάπια καλαµπόκια µαγειρεύεις σε ιδιωτικά αεροπλάνα και χάνεις την επαφή µε την πραγµατικότητα. Τέλος πάντων...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ε αλοίμονο, όλοι οι πολιτικοί είναι σάπιοι (εκτός από τη Ντόρα) κι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι λαμόγια και πουλάνε εκδούλευση σε πολιτικους (εκτός από εσένα φυσικά)