Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Λοβέρδος επιμένει για το μακελειό και οι ακροδεξιοί απαντούν με κρεμάλες στον … Γέρακα

Στο θέμα της διερεύνησης ευθυνών των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου ο Λοβέρδος βλέπει «πολιτική βεντέτα» για υποθέσεις που «ποινικοποιούνται με το ...


πρόσχημα της αποκατάστασης της δικαιοσύνης».
Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ανδρέας Λοβέρδος επέμεινε στη φράση του περί «μακελειού» εξηγώντας ότι η αναφορά του αφορά στην πολιτική και όχι δικαστική διάσταση της υπόθεσης αφού όπως είπε οι δυο δικαστές έπραξαν ορθά και έστειλαν αμελλητί το φάκελο στη βουλή.
Υπενθύμισε μάλιστα ότι ήταν ο μόνος που είχε πει «όχι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία από το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή.
«Η χώρα πάει στον τοίχο με μεγάλη ταχύτητα και » …«Να μη γίνει αντικείμενο αν κάποιος 'καταχθόνιος' έβαλε τη χώρα σε εκείνη την κατάσταση για να στερηθεί την ελευθερία της. Γιατί κάτι τέτοιο θα δίχαζε και θα την οδηγούσε στο γκρεμό χωρίς να την αφήσει να δει τα προβλήματά της».

Πάντως ακροδεξιοί απειλούν τους πάντες με κρεμάλες. Περιφέρουν κρεμάλες από τόπο σε τόπο και τις φωτογραφίζουν για να δείχνουν ότι διαχέεται σε ολόκληρη την Ελλάδα το «κίνημα» της κρεμάλας.

Με κρεμάλες απειλούν και τον ίδιο το Λοβέρδο στο Facebook σε περίπττωση πο κάμει «μακελειό» δεν θα τον αφήσουν διότι … «Έρχεται η ώρα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :