Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Γ. Παπανδρέου διασύρει την Ελλάδα από την Κόστα Ρίκα

Μακριά από την Ελλάδα και συνεχίζει να διασύρει την πατρόιδα του που τον ανέδειξε πρωθυπουργό. Βρήκε την ευκαιρία, για άλλη μια φορά, να μην ...


αναλάβει τις ευθύνες του και να κατηγορήσει τους «άλλους» για την κατάρρευσυη της ελληνικής οικονομίας.

Συνέκρινε την Ελλάδα με τις μπανανίες! Αντί να αναγνωρίσει επιτέλους της ιστορικές ευθύνες του κόμματός του στην διάβρωση της ελληνική κοινωνίας και στην απαξίωση των θεσμών, κατηγορεί όλους τους άλλους γι’ αυτό. Τη συντηρητική κυβέρνηση, τους λίγους, τον πελατειακό καπιταλισμό, τους ισχυρούς, τις εξαρτήσεις και τα εξωθεσμικά κέντρα!
Η κακοδιαχείρηση προήλθε μόνο από τη Νέα Δημοκρατία και τον ... καπιταλισμό που απέτυχε! Αυτός όταν το ΠΑΣΟΚ γκρέμιζε τα πάντα, με τον πανελλήνιο σοσιαλισμό … μάλλον διάβαζε!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προέβλεψε το 1994 ότι η Ελλάδα, εξαιτίας των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και τον συνεχή δανεισμό θα καταλήξει ικέτης για να σωθεί ... στο ΔΝΤ. Ο Παπανδρέου μάλλον δεν έχει ακούσει ούτε για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, ούτε για τη διαπλοκή, ούτε για τη διαφθορά που συγκλόνιζε τη χώρα κάθετα και οριζόντια! 
Οι υπόλοιποι άραγε σοσιαλιστές τον πιστεύουν ή εθελοτυφλούν όλοι μαζί μπροστά στο ελληνικό πρόβλημα;

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά τι να πω για αυτό το άτομο.

30 χρόνια σοσιαλισμό με δανεικά είχαμε και το "παιδί" λέει οτι για ολα φταίει η ελεύθερη αγορά, ο καπιταλισμός, ο φιλελευθερισμός και οτιδήποτε δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν φταίνε όλα τα αλλα εκτός από την θρησκεία των νεοελλήνων που λέγεται Πασοκ.

Αντί να παραδεχτούν αυτοί οι πασοκικοι φονταμενταλιστές ότι ο σοσιαλισμός και ο κευνσιανισμός απέτυχαν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, φορτώνουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν σε άλλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λογική σε τέτοιους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ......ΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Μ.Θ.ΣΤΑ.Κ. ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ...
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το άτομο είναι χίλιες φορές καλύτερο και πιο έντιμο από κάτι Καραμανλήδες, Σαμαράδες και Μητσοτάκηδες!! Ο μόνος που τα έβαλε ουσιαστικά με τα συμφέροντα και τις συντεχνίες!! Ο μόνος που προσπάθησε να φτιάξει ένα μοντέλο σύγχρονου κράτους από την αρχή με στέρεες, αναγνωρίζοντας και τα λάθη του παρελθόντος.

Σε αντίθεση με τον Εφιάλτη, τον Σημίτη και τον Κωστάκη της Ραφήνας που δημιούργησαν το έκτρωμα το οποίο του κληροδότησαν!! Την Ελλάδα την διέσυραν οι Καραμανλήδες και οι υπουργοί οικονομικών του που με τα ψεύτικα νούμερα και τις απάτες δημιούργησαν ένα τραγικό περιβάλλον αναξιοπιστίας. Το ίδιο και ο Σημίτης.

Νεοφιλελεύθεροι οι συνταγές σας απέτυχαν παταγωδώς και πολύ σύντομα με την αναμενόμενη ήττα, ευτυχώς, του Σαρκοζί θα ανατείλλει μια καινούργια μέρα για το ευρώ, το οποίο καταβαράθρωσαν οι πολιτικές των ομοϊδεατών σας!!

Υ.Γ. Πού βρίσκεται ο ολετήρας της περιόδου 2004 - 2009 που εκτόξευσε το έλλειμμα στα ύψη και διπλασίασε το δημόσιο χρέος; Άντε γειά και σύντομα η συντηρητική Ευρώπη θα ηττηθεί από τις πολιτικές της. Ο ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!