Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αποσύνθεση στο ΠΑΣΟΚ. Φαινόμενα διάλυσης στο «Κίνημα»!

Αλαλούμ στο ΠΑΣΟΚ. Ο «αντιμνημονιακός» δρόμος που επέλεξαν κάποιοι εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ κατά της συνοχής του «Κινήματος». Στη χθεσινή ...


ονομαστική ψηφοφορία επί σειράς άρθρων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών (ακούς Ευάγγελε;) επικράτησε «καταιγίδα» διαρροών από την πλευρά του ΠαΣοΚ, οι οποίες ξεπέρασαν τους σαράντα βουλευτές.
Στο ΠΑΣΟΚ παρατηρείται πλήρης αποδέσμευση των φιλοδοξιών από τους υποψήφιους αρχηγούς (πέφτοντας όλοι τους σε σοβαρά λάθη) και έχει επικρατήσει ο πανικός, που είναι φυσικά πολύ κακός σύμβουλος λόγω της επικείμενης εκλογικής συντριβής.
Μεγάλο πλήγμα πάντως δέχτηκε και ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος η διάταξη του οποίου για την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων δεν πέρασε, αφού οι βουλευτές του ΠαΣοΚ διαφοροποιήθηκαν, αψηφώντας και τα υπόλοιπα άρθρα, παρά την προτροπή του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Το ΠΑΣΟΚ κυριαρχείται τις τελευταίες μέρες από αντιμνημονιακό σύνδρομο, προσπαθώντας να σώσει, ό,τι σώζεται! Αισθάνονται ότι παγιδεύτηκαν σε μια πολιτική χωρίς να ευθύνονται και έχουν αφήσει τη Δεξιά να παίζει μπάλα στα δικά τους χωράφια. 
Τους έχουν υποχρεώσει με την αναγκαιότητα της ψήφισης σκληρών μέτρων ενάντια στις πολιτικές τους πεποιθήσεις και ενάντια στους διορισμένους ψηφοφόρους τους. Έτσι τα έχουν βάλει τώρα με τους υποψήφιους αρχηγούς! Όσο για τον Χρυσοχοΐδη, χθες τον είχαν κάμει ανέκδοτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :