Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Και όμως ο Πούτιν φωτογραφήθηκε με τον «κατώτερο» Αβραμόπουλο! Με τον Αρχηγό Σαμαρά γιατί αρνήθηκε;

Πως τολμά και δεν τηρεί την ιεραρχία ο ... Πούτιν;
Πάνε να σκάσουν στη Συγγρού που δεν «κατάφεραν» να βγάλουν έστω και μια φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαδίμηρο Πούτιν! Άντε τώρα να ...


αποδείξουν στους ρωσόφιλους της δεξιάς ότι το ραντεβού έγινε. Είναι «περίεργες» επίσης οι δικαιολογίες από το Επιτελείο της Συγγρού για τους λόγους που δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από τη συνάντηση Πούτιν – Αβραμόπουλου!
Αυτό όμως που τους κάνει να σκάνε απ΄το κακό τους, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν φωτογραφίες του Αντιπρόεδρου Αβραμόπουλου (που δεν είναι καν του ηγετικού βεληνεκούς Σαμαρά) με τον Πούτιν, στο «12ο Συνέδριο» του κυβερνώντος κόμματος  «Ενωμένη Ρωσία», τον Οχτώβρη που μας πέρασε. 
Μάλιστα τότε ο Αβραμόπουλος δεν είχε ούτε θέση, ούτε κυβερνητικό ρόλο. Ήταν απλός Αντιπρόεδρος των Συμβούλων του Αντώνη! Ήταν υποχείριό τους!
Μάλλον ο Πούτιν δεν τηρεί την ιεραρχία και το πρωτόκολλο της ελληνικής δεξιάς! Σα δε ντρέπεται ... η αρκούδα! Να πάει πίσω ο Αντώνης να βγάλει φωτογραφίες. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν φωτογραφίες με τον Δημητράκη και να μην υπάρχουν με τον Ηγέτη Αντώνη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :