Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τι γυρεύει η αλεπού ο Αντώνης, στο ρώσικο παζάρι;

Το "αμερικανάκι", ο γαλάζιος Γιωργάκης, το παίζει τώρα, τάχατες, και φιλορώσος!
Από την ειδησεογραφία: "Σε συνάντηση με τον προσωπάρχη του ...



Κρεμλίνου, Σεργκέι Ιβανόφ, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα -απόδειξη πως αυτή διήρκεσε μιάμιση ώρα- ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε την ανάγκη ανάτασης των διμερών σχέσεων. Ο κ. Ιβανόφ επισήμανε πως «παρά τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρξαν, γνωρίζουμε πως εσείς είστε υποστηρικτής των ελληνορωσικών σχέσεων»."

Σχόλιο 1ο: Σοβαρά meeting κάνει ο Αντωνάκης. Μιάμιση ώρα με τον προσωπάρχη του Κρεμλίνου! Πόσο άραγε διήρκεσε η συνάντησή του με τον γελωτοποιό του Πούτιν και πόσο με τον αρχικαμαρότο του;

Σχόλιο 2ο: Να θυμήσει κάποιος στον Ρώσο ανώτατο αξιωματούχο (τον προσωπάρχη καλέ!) πως ο Αντωνάκης, σύμφωνα με τα Wikileaks, το 2008, όταν ακόμα ήταν απλός ευρωβουλευτής, έκανε κρυφές συναντήσεις με την Αμερικάνικη Πρεσβεία στην Ελλάδα, συζητούσε με υψηλούς παραγοντες της πρεσβείας και ενάντια στις επίσημες θέσεις της Ελλάδας, σε θέματα που προωθούσε η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, όπως πχ η αγορά ρωσικών τεθωρακισμένων και η Ελληνο-Ρωσική προσέγγιση, δίνοντας μάλιστα και αυθαίρετες διαβεβαιώσεις ότι θα μπλοκάρει την αγορά!
Επίσης σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα ανάλαβε να προωθήσει τις Αμερικανικές θέσεις για αυτά τα θέματα προς όλους αυτούς που έπρεπε να ακούσουν!
Επιπλέον, σύμφωνα με τα Wikileaks που εξασφάλισε αποκλειστικά η Καθημερινή, υπάρχουν σαφείς υπόνοιες σύμφωνα με εμπιστευτικό τηλεγράφημα του Αμερικανού Πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρτ ότι ο Αντώνης Σαμαρας ήταν ο εκλεκτός των Αμερικάνων στην μακρόχρονη εσωκομματική διαδικασία διαδοχής μέσα στη Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον από το 2008.

Σχόλιο 3ο: Θα βγάλει και 1-2 φωτογραφίες με τον Πούτιν, ή τον σωσία του, θα σας γελάσω, για να πουν ότι συναντήθηκαν και να τον παίζει πρωί-βράδυ το 'Συγκρότημα"! Αμ πως! (Είναι μαγκιά η ... κατάντια του να σε γλύφουν "Συγκρότημα" και Αυριανή!)

Σχόλιο 4ο: "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του" Αλλά οι Ρώσοι δεν τρώνε κουτόχορτο Αντωνάκη...και το έξυπνο πουλί στο τέλος ... από την μύτη πιάνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :