Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τελικά ο πιο κερδισμένος από το «Ταξίδι στη Ρωσία» είναι ο γιός της διαπλοκής (συγνώμη του Ψυχάρη)

Αυτό που έκατσε στο κοινό από την υπερπροβολή ,του δήθεν «πετυχημένου» ταξιδιού του Αντώνη Σαμαρά, στη Μόσχα, είναι ότι τον Σαμαρά συνόδευε ο Ανδρέας Ψυχάρης. Ο γιός της διαπλοκής! Στο ...


Mega παρά λίγο να μας πούνε ότι ο Σαμαράς συνόδευε τον Ανδρέα! 
Ο Σαμαράς βέβαια τον πήρε μαζί του με το πρόσχημα του «απαραίτητου» διπλωματικού συμβούλου. Στην πραγματικότητα όμως επειδή είναι ο γιός του Ψυχάρη με τις τεράστιες δυνατότητες προβολής που προσφέρει ο πατέρας του! 
Η παρουσία βέβαια ενός Ψυχάρη επισκίασε όλους τους άλλους που μετείχαν στην παρεούλα όπως ο ΥΠΕΞ Στ. Δήμα, ο τομεάρχης Εξωτερικών κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλος Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γ. Μουρούτης και ο βουλευτής Σ. Κεδίκογλου. 
Όλοι τους πέρασαν απαρατήρητοι! Ειδικά ο Δήμας! 
Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι δήθεν συμφωνίες που έκλεισε ο Σαμαράς, για να πουλήσει πορτοκάλια στους Ρώσους, ήταν αποτέλεσμα της δήθεν καταλυτικής διπλωματικής συμπαράστασης του Ανδρέα Ψυχάρη. Όλα στο δήθεν! Πιάστο αυγό και κούρευτο! 

Συμπέρασμα: το ταξίδι του Αντώνη και του Ανδρέα στη Μόσχα είχε περισσότερο κοινωνικό και τουριστικό χαρακτήρα (να πιούνε καφέ με τους παπάδες, να δούνε το Ναό της Μεταμορφώσεως και άλλα παιδαγωγικά) παρά πολιτικό. Και οπωσδήποτε δεν επετεύχθη καμία συμφωνία! Τα κανάλια βέβαια περί άλλων τυρβάζουν και ομιλούν περί ανατροπής στις ελληνορωσικές σχέσεις! Μάλλον θα βλέπουν όνειρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :