Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μόνος και τουρίστας ο Σταύρος Δήμας στη Μόσχα!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις, εντός και εκτός Συγγρού, και τα σκωπτικά σχόλια (sic),για την επίσκεψη Δήμα στη Μόσχα μαζί με την αποστολή της ΝΔ. Κι ενώ μέχρι την Πέμπτη, κανείς δεν ...



είχε καταλάβει με ποια ιδιότητα συμμετέχει στην αποστολή…μάθαμε τελικά δια του εκπροσώπου τύπου του ΥΠΕΞ, ότι ο Σ. Δήμας συμμετείχε όχι ως υπουργός, αλλά ως αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η απάντηση ωστόσο εκθέτει διπλά τον Δήμα: πρώτον γιατί ο ίδιος, είναι μεν αντιπρόεδρος της ΝΔ, όχι όμως για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, αλλά για θέματα οικονομίας.

Υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και θέματα άμυνας της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Και δεύτερον για το φιάσκο που υπέστη όταν δεν του επετράπη να λάβει μέρος στη συνάντηση Πούτιν- Σαμαρά, συν το καπέλωμα που έφαγε από τον υιό Ψυχάρη που κάποια ΜΜΕ, «πιστώνουν» στον διπλωματικό σύμβουλο του Σαμαρά…. τις ελληνορωσικές σχέσεις!

Κατά τα λοιπά το υπουργείο εξωτερικών έδωσε εξηγήσεις για το ταξίδι Δήμα, λέγοντας ότι δεν κατέβαλε δαπάνες συμμετοχής του υπουργού εξωτερικών για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Ρωσία.

«Οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς. Ο κ. Δήμας συμμετέχει στην επίσκεψη με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει γίνει καμία δαπάνη από το Υπουργείο Εξωτερικών για τη συμμετοχή αυτή» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :