Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τελικά είδε τον Αντώνη ο Πούτιν ή μας πουλάει φούμαρα η Συγγρού;

Γιατί άραγε δεν επετράπη στους φωτογράφους να αποθανατίσουν την τεράστια επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά να συναντηθεί με τον Βλαδίμηρο Πούτιν; Είναι δυνατόν τέτοιο ...


κοσμοϊστορικό γεγονός να μην αποτυπωθεί στην ιστορία; Έγινε τελικά η συνάντηση ή μας κοροϊδεύει το Επιτελείο του Σαμαρά;
Αυτά που λένε τα MEGAλα κανάλια, ότι ξεπάγωσε τις σχέσεις ο Αντώνης και άλλες σάχλες, καλά θα κάνουν να τα πουν του Κλείδωνα! Οι Ρώσοι ξέρουν πολύ περισσότερα από εμάς για το ρόλο των Συμφοιτητών και τις σχέσεις Παπανδρέου – Σαμαρά με την Πρεσβεία (την αμερικάνικη εννοείται!). Οι Ρώσοι ξέρουν πολύ καλύτερα από τους Ψυχάρηδες τι τρέχει στην Ελλάδα, άσχετα αν το κατεστημένο της διαπλοκής προωθεί τις «τεράστιες επιτυχίες» του Αντώνη και μέσω αυτού προωθούν τα δικά τους συμφέροντα!
Οι Ρώσοι είναι φανερό ότι προωθούν τα συμφέροντά τους στην περιοχή και χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Αν αυτό το μέσο λέγεται Σαμαράς, λίγο τους κόφτει!
Αυτοί θέλουν να μπουν στο πάρτι του ξεπουλήματος της χώρας με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερους όρους γι’ αυτούς και προσπαθούν επίσης να διεισδύσουν στο Οικουμενικό μας πατριαρχείο εις βάρος των Ελλήνων!
Όταν εμείς λέμε «Μεταρρυθμίσεις» οι Ρώσοι βλέπουν εξαγορά για μια μπουκιά ψωμί.
Ο Πούτιν και η παρέα του, δεν το βλέπουν, ως προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και ανάπτυξης της χώρας, αλλά ως ευκαιρία διείσδυσης στα Βαλκάνια εις βάρος της Ευρώπης και των Δανειστών μας!
Αλλού λοιπόν οι «επιτυχίες» του Αντώνη και του … Ανδρέα Ψυχάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :