Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ στον κατήφορο του λαϊκισμού

Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης ανταγωνίζονται τελευταία ποιος θα αποδειχτεί περισσότερο λαϊκιστής και υποκριτής. Άλλος δεν ...


ήξερε τι υπέγραφε, άλλος δεν ήθελε αλλά εξαναγκάστηκε και άλλος «δεν υπογράφει» ή «δεν αλλάζει πουκάμισα»!
Σε αυτό το λαϊκισμό συμμετέχουν πρώην υπουργοί της διετίας ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργοί της πενταετίας Καραμανλή και στη μέση οι νυν υπουργοί του ΛΑΟΣ…
Με τέτοιες ανεύθυνες συμπεριφορές λογικό είναι να έχουν ακυρωθεί οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που αφορούν το 
δυσκίνητο και αδηφάγο ελληνικό κράτος.
EPP Summit June 2010
Οπότε τι απομένει; Η λογική περιστρέφεται στην καταστροφή. Μια καταστροφή μεγαλύτερη ίσως από την Μικρασιατική, λόγω της αστικοποίησης του ελληνικού πληθυσμού.
Αυτοί που σκορπίζουν θύελλες λαϊκισμού θα θερίσουν οργή, γιατί (ακόμη) χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου και δεν τολμούν να πουν την αλήθεια. 
Βρήκαν τον Παπαδήμο και πάνε να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες του πελατειακού κράτους που έστησε ο δικομματισμός και της κρατικοδίαιτης διαπλοκής που έστησαν τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τα κανάλια.
Άραγε ο Παπαδήμος θα κάτσει να σηκώσει το βάρος των λαθών της Μεταπολίτευσης ή θα πάρει το καπελάκι του και θ' αφήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ να τρώνε τις σάρκες τους; 
Θα ήταν οδυνηρό να καταστήσει τον εαυτό του εξιλαστήριο θύμα μιας οργής που φουντώνει λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησής του να προχωρήσουν βασικές μεταρρυθμίσεις για τη σωτηρία του τόπου.

Election kiosk of PASOK for the Greek legislat...
Το μνημόνιο δεν έλεγε πουθενά για υπερφορολόγηση και περικοπές. Ο ανταγωνισμός του Παπανδρέου με τον Σαμαρά οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το χάλι! Στην απόλυτη αδυναμία να εφαρμοστεί το ελάχιστο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η Τρόικα, η Ευρώπη και το ΔΝΤ … Νομίζουμε ότι θα μας δίνουν τα λεφτά τους εσαεί και εμείς θα συνεχίσουμε να τα μοιράζουμε σε διεφθαρμένους ψηφοφόρους και διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αυτό έχουν στο μυαλό τους αλλά φαίνεται ότι οι Κουτόφραγκοι ξύπνησαν και κατάλαβαν τι γίνεται στη χώρα μας.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το κείμενο.